Fiúk, nektek bejönnek az ilyen stílusú lányok?
2014. júl. 1. 23:06
1/9 anonim válasza:
Az emberi hülyeség határtalan...
Minden fiúnak más az ízlése te szerencsétlen.
2/9 anonim válasza:
nem mert én szeretem ha egy lánynak van arca
3/9 A kérdező kommentje:
1-es: Attól még, hogy mindenkinek más az ízlése talán még meg lehet kérdezni kíváncsiságból, hogy kinek tetszenek az ilyen stílusú lányok, nem? Én is hasonlóan öltözködöm, ezért kérdeztem. 2-es: Nagyon jól tudod, hogy személyiségi okok miatt nem lehet arcképet feltenni.
2014. júl. 1. 23:17
4/9 anonim válasza:
Ebbe mi a stílus? Gondolom valami ünnepélyről jönnek, plusz az a "lány" inkább asszonynak néz ki.
5/9 anonim válasza:
Személyiségi jog miatt nem lehet.
Kedves kérdező, ez a kérdés elfogadható lett volna ha azt kérdezed, "kinek jön be ez a stílus"?
De te az ÖSSZES fiút általánosítottad, és azt kérdezted hogy a fiúknak jönnek-e be?
Első vagyok
6/9 anonim válasza:
De ez a lány már nem lány, ráadásul ünneplőben van. Te minden nap ünneplőben jársz?
8/9 A kérdező kommentje:
Miért, talán fiú? :D
2014. júl. 15. 20:03
9/9 anonim válasza:
az egyik a képen fix fiú
egyik sem jön be, öltözködés meg pláne
kb mint vmi buszvezető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!