Milyen lett a regény részletem megéri folytatni?
Éltemés Meghaltam
Az Élet egy nagy Hasmenés ! Könnyen kilehet száradni ha sokat ülsz a wcén és közben nem iszol egy cseppnyi kortyos vizet sem ! És lásd elrepül az idő és felszáll a gólya a fészkére de te nem vagy ott csak ülsz és nézel ki a fejedből ! Ülsz a WC-én és megy a hasmenés az Életmenés ! De mit lehet csinálni ? A Wc-ét nem lehet elhagyni mert ha meg is próbálod rögtön szaladni kell vissza mert a Hasmenésnek utat kell engedni ! Az a legboldogabb aki szaros gatyával is képes élni ! De ki képes erre ? Létezik egyáltalán ilyen ember ?
Ötéves voltam mikor apám megtanított fát vágni körömcsipesszel , a legnagyobb mamutfenyőket vágtuk ki a körömcsipesznek azzal a részével amivel a piszkot szoktuk kikaparni a körmünk alól . Nem volt pénzük wc papírra se így sokszor levelekkel tisztítottuk meg a seggünket . 6 éves voltam amikor apám repülni tanított meg ! Fogott két széket baltával kettéhasította őket és már repültünk is ! Csak ennyi kellett két széket baltával szétcsapott és fönt voltunk az égben ! Kinőtt a szárnyam én voltam a holló ! Ő meg valami fecskeként repült aztán azt mondta hogyha akarom akkor leszarhatunk mindenkit , nem kell a wcén ülnünk folyton a hasmenés miatt aggódni itt fönt szabadon szarhatunk ! Apám tehát megtanított az életre ! 7 évesen már krumplit pucoltam konyhakéssel de apám azt mondta anyámnak hogy a ne tanítson engem ilyen hülyeségekre és inkább adott a kezembe egy Bibliát és azt mondta tépjek ki belőle egy lapot és sikáljam vele a krumplit ! Az ötlet bevált a krumpriról azonnal lejött a héjja és 1 perc alatt 10 kiló krumplit megpucoltam és közben 5 Bibliát fogyasztottam el . Anyám imádott főzni és megakart engem is tanítani és már elég jól tudtam tortát sütni mikor apám a falról lekaparta a vakolatot víz alá rakta egy kicsit megsózta és rám ordított hogy egyed meg hülye gyerek ! Nem eszek vakolatot mondtam neki mire ő megragadta a két kezemet és beletömte a számba a vakolatot ! Olyan finom volt mint még soha semmi más amit ettem 12 éves lehettem és elhatároztam hogy leszarom amit anyám tanított és vakolatból fogok én is ezután főzni ! Anyám elszomorodott és nemsokára el is vált apámtól hozzá ment egy milliárdoshoz . Engem is magával akart vinni de én apámmal akartam maradni és nem erőszakoskodott ! 18 évesen még nem volt egyetlen barátnőm sem apám azt mondta ha akarok barátnőt nyugodtan lehet csak előtte énekeltessek vele kurucnótákat mert ha képes kiénekelni 8 oktávot akkor képes lesz szaros gatyával is élni ! Nem értettem mit akar mondani de apámnak mindig igaza volt így mikor már tényleg szerelmet akartam az első lányt akit megláttam leszólítottam és mondtam neki hogy énekelje el a Tyukodi pajtást . A lány kiröhögött mire én sírva hazafutottam apámhoz . Apa nem volt otthon így vártam az órán ülve majd belefolytam a csappba vízzé váltam majd csöngettek . Anyám volt , azt mondta apám meghalt autóbalesete volt mától megint vele fogok élni ! Először nem akartam elhinni aztán elhittem és a főtéren a templomtoronyról letéptem a keresztet és a seggemről egy képet hagytam ott a helyén , a keresztből később tengeralatjárót csináltam ami pedig egy zsiráf nyakában kötött ki …
A mostohapámnak nem voltak gyerekei , anyám terhes volt tőle és én is teherbe estem . 3 hónap múlva mikor anyám még csak a másodikban járt megszületett a lányom ! Mindenki csodálkozott hogy egy férfiember gyereket szült de én tudtam hogy senki se látja Jolánkát mert Jolánka nem is létezett mert azt se tudom ki a fene az a Jolánka mert az én gyerekemet Patriknak hívták ! Miután megszületett az abortusz mellett döntöttem és egy két fogamzásgátló tabletta után el is vetéltem !
Az első karácsonyomat amit mostohaapáméknál töltöttem sosem fogom elfelejteni ! Mostohaapám azt gondolta hogy engem érdekel az ő cége és az ő milliói és munkát ajánlott nekem . Anyám nagyon örült és én is mosolyt eröltettem az arcomra aztán pedig megfogtam az asztalterítőt és mint a bűvészek egy gyors mozdulattal lehúztam az asztalról és magam köré csavartam ! Anyám őrültnek tartott és Mostoha apám is de én a Kommonizmus kísértetévé váltam és aznap karácsonykor el is hagytam azt a házat , anyámnak megmondtam hogy a férje egy igazi főnyeremény de én szabad Mózesként fogom kettészelni a tengert és nemfogok egész életemben a hasmenéstől félni !
Japánba vettem az utam és kétnappal ezelőtt meg is érkeztem
.
Ha annyi tehetséged lenne az íráshoz, ahány felkiáltójelet feleslegesen felhasználtál, érdemes lenne folytatnod, de ez így olvashatatlan.
"Az Élet egy nagy Hasmenés !"
Idáig jutottam, de tovább nem is érdekel. Nézzük a problémákat:
Ez a hasonlat undorító, ilyet normális ember nem ír le.
Egyetlen 5 szavad mondat, de ennek ellenére 3 hibát sikerült ejtened ebben az egyszerű mondatban: két szó nagybetűvel van, holott kicsivel kéne lenniük; és a mondatvégi írásjel előtt szóköz van, holott nem kéne lennie.
Azon persze el kéne gondolkodni, hogy miért felkiáltójel a mondatvégi írásjel. Azt sugallja, mintha valaki valami nagy életbölcsességre jutott volna - nos ha ennyi az életbölcsesség, hogy "az élet egy nagy hasmenés", akkor asszem nem lehet valami művelt ember, akitől mindössze egy ilyen hasonlat (pardon: metafora) futja.
Alpári, igénytelen az egész.
Talán először a helyesírás alapjait kellene elsajátítanod, de addigra valószínúleg eszedbe sem jutna ilyen eszement blődségeket írni.
Ez még ptovokációnak is erőltetett, nincs jobb dolgod, mint ilyenekre pazarolni az idődet?
WC-én
WC-te
WC-ő
Ezt a fogalmazást inkább húzd le rajta!
Igen, az lesz a legokosabb.
Legalább nem kell neki wc-papírra pénzt költenie, ez a "regény" pont arra való.
Aztán sürgősen elküld egy pszichiáterhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!