Jók ezek a rajzok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Szeretnék művészetet tanulni, de nagyon jó hozott anyag kell felvételire. Valamikor nagyon rajzfilmes lett minden amit rajzoltam, amire azt is hallottam hogy "Nem tudsz rajzolni." De nem adtam fel. Csak a festésben nem vagyok még mindig jó.

(A negyediket sz.géppel egérrel rajzoltam.)

2016. nov. 11. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:

Ezt csak a témája miatt nem vinném felvételire, de szerintem elmegy.

[URL= [link]

2017. aug. 9. 12:41
 62/77 A kérdező kommentje:
[URL= [link]
2017. aug. 9. 12:42
 63/77 A kérdező kommentje:
2017. aug. 9. 12:43
 64/77 A kérdező kommentje:

"Közel sem vagy a fotorealizmuhoz"

Miért kell realizmusra törekedni? Még csak nem is törekszem rá.

2017. dec. 4. 17:24
 65/77 anonim ***** válasza:
50%

Sajnos a művészetikben elvárják azt hogy fotorealisztikus legyél.

Gyúrj rá még erre a művészeti dologra.

Ez a szint amin te vagy jelenleg az az a szint ami művészetis középsuliba kell a legelején.

2019. dec. 15. 15:55
 66/77 anonim ***** válasza:
(Tudom hogy régi kérdés de nem tudhatom hogy áll a kérdező ezzel)
2019. dec. 15. 15:56
 67/77 anonim válasza:
Sehogy.
2020. márc. 12. 16:47
 68/77 anonim ***** válasza:
Sajnos egyáltalán nem akarok úgy rajzolni, mint amiket mutattok nekem. A realisztikus portréktól kiver a hideg verejték, nem szeretem őket. Legalábbis, amit grafittal csinálnak. Ha meg egyetemen is erre koncentrálnak, akkor hagyjuk. Ez nem az én világom.
2020. okt. 10. 22:31
 69/77 anonim ***** válasza:
76%
Ahh szóval te ugyanaz vagy, aki most is vergődik az újabb kérdésével. Na ide figyelj: Egyetemen nem a fotórealizmusra törekszenek, úgy anblokk művészetben meg pláne nem. Ha valahol tudni kell rajzolni, ott anatómiailag és szerkezetileg helyes tanulmányrajzokat kell csinálni. Te azt nem tudsz. Marad az autonóm művészet. De egyedi sem vagy, mert képeket másolsz. Banális témákat valósítasz meg csavar nélkül. Nincs saját koncepciód, stílusod, nincsenek ötleteid, a kreativitás legapróbb szikrája sem látszik a melóidon. Nincs olyan, ami a aajatod. Csak rajzolgatsz. Azt ks rosszul. Hidd el, rengeteg művészeti ág van, ahol direkt a normalistól eltérően, vagy rosszul rajzolnak, de ott ezer mas dolog van, ami művészetté emeli a munkákat. Nálad ilyen nincs. Ha akarod csináld, de vitáznod itt másokkal, akik nem bólogatnak neked, fölösleges. Latszik, hogy semmi sem jó, amit mondanak neked. Innentől nincs értelme.
2020. okt. 11. 13:19
 70/77 anonim ***** válasza:
0%
Le kell rajzolnom, amit látok, de legyek kreatív. Ez nekem ellentmondás.
2020. okt. 11. 18:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!