Jók ezek a rajzok?
Figyelt kérdés
Szeretnék művészetet tanulni, de nagyon jó hozott anyag kell felvételire. Valamikor nagyon rajzfilmes lett minden amit rajzoltam, amire azt is hallottam hogy "Nem tudsz rajzolni." De nem adtam fel. Csak a festésben nem vagyok még mindig jó.
(A negyediket sz.géppel egérrel rajzoltam.)
2016. nov. 11. 15:39
31/77 anonim válasza:
Közel sem vagy a fotorealizmuhoz, amihez az első lépés az, hogy legalább az arányok megfeleljenek, na ez nagyon nincs rendben nálad:
33/77 anonim válasza:
Elég vicces, ha te ezekre azt gondolod, hogy jók. Ezek nem jók. Ezek rendkívül gyengék. Az egész arc tiszta nyomorék, torzul mindenhol, béna az eszközkezelés, próbálsz tónusozni, de nem megy. Látszik, hogy nem tudod, mit rajzolsz, csak úgy másolgatsz. De még azt se jól.
34/77 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, hogy jók-e mert nem tudom magamtól hogy jó vagy nem. IQ betyár...
És most ennek [link] a megítélésére vagyok kíváncsi.
2017. jún. 30. 23:32
35/77 anonim válasza:
Pedig eddig úgy látszott tudod (vagyis hiszed), hogy jók, mivel azt állítottad, szebb, mint a fotó...
36/77 anonim válasza:
Már "megítéltem" az előbb. Ott van kicsit feljebb.
37/77 A kérdező kommentje:
Nekem szebb de értem hogy technikailag miért nem jó.
2017. jún. 30. 23:52
38/77 anonim válasza:
Oké, a csávesz pont ugyanazért.
39/77 A kérdező kommentje:
"Már "megítéltem" az előbb. Ott van kicsit feljebb."
Nem mondhatod komolyan, hogy nem látszik javulás.
2017. júl. 1. 00:05
40/77 anonim válasza:
Ezt tényleg felejtsd el, nem látszik, hogy akármit is fejlődtél volna, ennél még én is jobban rajzolok, pedig évente ha egyszer van hozzá türelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!