Jók ezek a rajzok?
Szeretnék művészetet tanulni, de nagyon jó hozott anyag kell felvételire. Valamikor nagyon rajzfilmes lett minden amit rajzoltam, amire azt is hallottam hogy "Nem tudsz rajzolni." De nem adtam fel. Csak a festésben nem vagyok még mindig jó.
(A negyediket sz.géppel egérrel rajzoltam.)
Bocs a masodik linket elbsztam:
ha szeretnél művészetet tanulni, akkor nagyon bele kell húznod. de tényleg.
nekem a 4. kép tetszik, abban van valami. a többi sajnos kevés.
azért menj el a felvételire, mert az is egy tapasztalat, de egy pár év még tényleg biztosan kell, mire ebből lesz valami.
Ember.... Ide kiraksz képeket s felvételire akarod bedobni, aztán ide írod, hogy x-y éves ez az amaz a rajz.... A felvételin a JELENLEGI tudásodra kíváncsiak, pár régebbi pedig a fejlődést mutatja....
Nem kell kifogásokat leresni önvígaszra, hanem elfogadni s gyakorolni.
Kezdjed az alapoknál! Ne egyből portré stb.
Attól nem lesz valaki szar, mert van egyéni stílusa amitől nem tud elszakadni pl rajzfilmes. Csak nyitottnak kell lenni arra, hogy tanulni,gyakorolni s igazítani az alapokat önmagadhoz. Ami fontos mindenesetre: Vonalkezelés, arányok, tónus leginkább.
Milyen szakra mennél? Grafika? Animáció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!