Jók ezek a rajzok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Szeretnék művészetet tanulni, de nagyon jó hozott anyag kell felvételire. Valamikor nagyon rajzfilmes lett minden amit rajzoltam, amire azt is hallottam hogy "Nem tudsz rajzolni." De nem adtam fel. Csak a festésben nem vagyok még mindig jó.

(A negyediket sz.géppel egérrel rajzoltam.)

2016. nov. 11. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:

Bocs a masodik linket elbsztam:

[link]

2016. nov. 11. 17:57
 12/77 anonim ***** válasza:
100%
Én régen gyerekként, ilyen rajzokat csináltam.
2016. nov. 11. 19:41
 13/77 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem, hogy vetődött fel benned, hogy művésznek tanulj. Teljesen átlagosak a rajzaid. Én kb. 10 évesen rajzoltam ilyen szinten. Ennyi erővel a random szomszéd Marika néni is felvételizhetne az egyetemre...
2016. nov. 11. 21:58
 14/77 A kérdező kommentje:
Ok, már csak az hiányzik hogy ez a művészet meggyalázása vagy ilyesmi.
2016. nov. 12. 01:19
 15/77 anonim ***** válasza:

ha szeretnél művészetet tanulni, akkor nagyon bele kell húznod. de tényleg.

nekem a 4. kép tetszik, abban van valami. a többi sajnos kevés.

azért menj el a felvételire, mert az is egy tapasztalat, de egy pár év még tényleg biztosan kell, mire ebből lesz valami.

2016. nov. 14. 00:48
 16/77 A kérdező kommentje:
Igazából egyiket se felvételire készítettem.
2016. nov. 14. 15:27
 17/77 anonim ***** válasza:
75%
Nem számít mert technikailag nagyon kevés mind, még középiskolai művészeti felvételin talán atcsusznal ha hiányzik a létszám.. Ha meg úgy gondolod, hogy túl szigorúan ítélkezunk pedig nem is ezek a fő művek, akkor tolts fel néhányat a felvételire készültekből..
2016. nov. 14. 15:38
 18/77 A kérdező kommentje:
Szóval látszik, hogy olyan 4 évig abbahagytam?
2016. nov. 21. 17:29
 19/77 anonim ***** válasza:
ha nagyon szeretnél művészetet tanulni, akkor rajzolj minden nap órákig. de ne csak a csendéletet, portrét, hanem próbálj saját képeket csinálni. Tanulmányozd a művészettörténetet és a kortárs alkotók (nem a giccsfestők!!) munkáit. sajnos most az a helyzet, hogy még sok gyakorlás vár rád. én ennél nagyon de nagyon sokkal jobban rajzoltam, mikor felvételire készültem, de úgy sem vettek föl évekig.
2016. nov. 21. 18:13
 20/77 anonim ***** válasza:
76%

Ember.... Ide kiraksz képeket s felvételire akarod bedobni, aztán ide írod, hogy x-y éves ez az amaz a rajz.... A felvételin a JELENLEGI tudásodra kíváncsiak, pár régebbi pedig a fejlődést mutatja....

Nem kell kifogásokat leresni önvígaszra, hanem elfogadni s gyakorolni.

Kezdjed az alapoknál! Ne egyből portré stb.

Attól nem lesz valaki szar, mert van egyéni stílusa amitől nem tud elszakadni pl rajzfilmes. Csak nyitottnak kell lenni arra, hogy tanulni,gyakorolni s igazítani az alapokat önmagadhoz. Ami fontos mindenesetre: Vonalkezelés, arányok, tónus leginkább.

Milyen szakra mennél? Grafika? Animáció?

2017. jan. 1. 21:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!