Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a fejlődésem...

Mi a véleményetek a fejlődésemről? 1ÉV KÉP

Figyelt kérdés

Üdvözletem! Szeretném, veletek megosztani, az én kis fejlődésemet 1 év alatt! Nem tudom mennyire, jön be nektek az ilyen, de remélem tetszeni fog.:) Nos csak így röviden óvodás korom óta szeretek rajzolni, mindig is vonzottak az ilyen dolgok. De komolyabban csak 1 éve rajzolok, ez alatt azt értem, hogy szinte minden napomat, időmet csak ennek szentelem. Mostanában kevesebbet rajzolok, mert nagyobb hangsúlyt szeretnék fektetni a tetoválásnak hogy jobban fejlődjek benne.

Photo realisztikus rajz a cél(amitől még fényévekre vagyok.) viszont, mostanában kezd nagyon vonzani a neo traditional...

Első ilyen jelegű rajzom nem szokásom kontúros rajzokat készíteni, próbálom full árnyékokból / fényekből össze rakni a rajzomat.

Még tudom van hova fejlődnöm, soha nem voltam megelégedve, a munkáimmal de remélem nektek tetszik.

Még annyit, hogy nem tanultam rajz iskolába, nem néztem rajzos videókat. Valahogy jobban szeretem járni, a saját utamat.

A rajz még tudom nincs kész...

KÉP.:

[link]

2016. aug. 27. 15:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.:) Nem jobb agyféltekes dolog... A négyzetrács csupán az arányok miatt kellenek. Nagyon sok művész alkalmazza. Sőt akik, élő modellről rajzolnak, ők is mérnek csak ceruzával vagy a kezükkel. Természetesen szabad kézzel is sokat rajzolok, sőt az egyik kedvencem. De egy portrénak nem állok neki, szabad kézzel.:) Ott már négyzet rácsozok.
2016. szept. 7. 18:50
 12/12 anonim válasza:
Ügyes vagy nagyon 😱😍
2016. szept. 21. 10:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!