Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Aktmodellkedés művészeti...

Aktmodellkedés művészeti iskolákban. Aki csinálta már, milyen érzés volt első alkalommal?

Figyelt kérdés

Mennyire volt rossz, vagy mit éreztél, amikor először kellett teljesen meztelenül odaállnod felöltözött emberek elé?

És megszokható ez a dolog?

Mennyi ideig kell ott állni?

Fizikailag mennyire nehéz a mozdulatlanság?

2016. máj. 13. 09:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hol és hogyan lehet jelentkezni egy ilyen akt modelnek ? Szeretnék egy képet kapni magamról, ez mégis csak más mint egy fénykép.
2016. máj. 14. 14:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11:az hogy modell vagy nem jelenti azt hogy megkapod a képet amit rólad csinálnak:D Ha ilyet szeretnél egy művészt keress meg aki vállal ilyeneket.
2016. máj. 14. 15:06
 13/18 anonim ***** válasza:
de másolatot csak kaphatok, érdekelne szeretném kipróbálni, milyen mások előtt meztelenül lenni .
2016. máj. 15. 13:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ hogy aki csinálja belemegy e. Meg gondolom nem adja oda a képet hogy itt van másold le hozd vissza 3 nap múlva, neki meg lehet van jobb dolga mint fénymásolóba rohangálni ingyen:D
2016. máj. 15. 14:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen suliba senkit nem kényszerítenek arra hogy legyen aktmodell, ha vállalja akkor csinálja ha nem nem. Én barátnőm is járt művészeti suliba és kapott is erre lehetőséget, de nem vállalta mert előttem is sokszor szégyenlős, és baja nem lett belőle. Általában mindig akad aki ezt vállalja.
2016. máj. 15. 18:36
 16/18 tgt ***** válasza:
100%
Én csináltam. Nehéz a mozdulatlanság, a legegyszerűbb beállítás is egy idő után kényelmetlen lesz. A meztelenség megszokható, de az elején furcsa. És keveset fizetnek. A háromszor 45 percért jó, ha 3000-et kaptam.
2016. máj. 22. 06:19
 17/18 tgt ***** válasza:
100%
Amúgy általában jó hangulat van.
2016. máj. 22. 07:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
az első alkalom a nehéz. második nap már úgy állsz ki az X létszámú tömeg elé h eszedbe se jut h meztelen vagy. először ha új vagy, naná kicsit megméregetnek, azért ők sincsenek fából, de aztán már semleges leszel nekik. úgyh csak azt az egy napot kell elindítani valahogy, a többiben már semmi extrát nem fogsz találni. a többi kérdésed nagyon relatív, helytől függ, tevékenységtől, sok mindentől.
2017. febr. 19. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!