Ki az akinek rajtam kívül nem sikerült kikerülni a karcolatra? Illetve, aki kikerül milyen színvonalt képvisel?
Ezt nehezen tudom elképzelni.
Kb. 10 éve használom azt az oldalt. Éppen az a célja, hogy a kezdőknek segítsen.
Elég pocsék írást olvastam már ott.
Ha csak teljesen olvashatatlan, alapvető hibákkal teli, provokatív művet küldesz be, akkor kirakják. De van, amikor bele telik néhány napba.
# 5/5 Időpont ma 20:42
Ezt nem tudom. Nem vagyok benne a szerkesztőségben, de felhasználóként azt látom, hogy néha kifejezetten gyalázatos színvonalú művek is kikerülnek - éppen azért, hogy a szerzőnek is lehessen segíteni, és másoknak is megmutassák azokat a hibákat, amelyeket nem szabad elkövetni.
Nekem eddig mindegyik beküldött írásomat kirakták, tehát én úgy tapasztalom, hogy nem csak "tökéletes" müveket tesznek ki.
Ha igy lenne, az oldal, amugy el is veszitené a jelentösségét, hiszen ha valaki képes "hibátlant" alkotni, annak nincs szüksége tanácsokra.
Tehát összességében:ha nincsenek ordas helyesirási hibáid, és nem sértö/provokativ/stb. az irásod, szerintem kiteszik. (Persze lehet h várni kell néhány napot)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!