Prométeum kérdése:
Hogy lehetnék színészkirály?
Figyelt kérdés
Szeretnék legalább akkora nagy színész,Latinovits stb csak az a baj hogy itt Szentendrén ebben a színjátszó szakőrbe nem igazán tudok annyira kiteljesedni.2016. márc. 27. 17:04
1/4 anonim válasza:
Esetleg Színművészeti egyetem ?
2/4 A kérdező kommentje:
Most már átléptem a korhatárt szerintem, és most állás kereséssel vagyok lefoglalva.Egyébként tavaly jelentkeztem de mivel nem volt meg az anyagi keret a felvételi élőkészítőhöz ezért inkább meggondoltam magamat. Pedig készültem versekkel, a Keleti Istvánra is készültem est tagozat lett volna, de még időm sem let volna munka mellet rá.
2016. márc. 27. 21:32
3/4 anonim válasza:
"csak az a baj hogy itt Szentendrén ebben a színjátszó szakőrbe nem igazán tudok annyira kiteljesedni."
Erre csak azt tudom mondani, hogy egyszer néhány szinész egy határszéli, kis apró községbe lett meghívva, ahol nem hogy szinház, vagy színpad, de mg tisztességes kultúrház sem volt. A szinészek megdöbbentek amikor a rozzant helyiséget szemrevételezték, ahol elő kellett adniuk a darabot. Az egyik ki is fakadt, hogy mennyire hallatlan ez, hogy még tisztességes színház sincs, mire az egyik szinész, név szerint Major Tamás így szólt:
- Ne aggódjon fiam! Színház ott van, ahol Én vagyok.
Hát, ennyit a kiteljesedésről és a körülmények szerepéről.
4/4 anonim válasza:
Érd el hogy beválogassanak egy színdarabba, szerepelj jól es akkor tuti hogy még vissza hívnak -> velem megtörtént :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!