Szerintetek van tehetségem a rajzoláshoz? 16/F
Egyáltalán nem szoktam rajzolni, kb egy évben háromszor vagy négyszer, de most leültem és megpróbáltam a legtöbbet kihozni magamból. Kedvenc animémből a Dragon Ballból Son Gokut vetettem papírra. Bátyám tetoválóművész, és szinte az egész családban mindenki jól tud rajzolni.
Ezt a videót követtem, miközben rajzoltam: https://www.youtube.com/watch?v=C-rEzIMXztQ
Dehogy reménytelen. :)
Csak az semmi. Rajzolj magadtól, legyen valami mondanivaló vagy érzelem a rajzodban. Másolni ilyen szinten mindenki tud...
Mivel a családodban sokan tudnak jól rajzolni lehet te is kaptál ebből a tehetségből csak mivel sosem érdekelt ezért ellaposodott... Idővel ahogy fejlődsz úgyis rájössz.
Csak ahhoz inkább heti 3x-4x kell firkálgatni :D na jó elég hetente 1x is. Illetve szerintem másolhatsz az elején. Sokkal könnyebb úgy megtanulni valamit. ha magadtól rajzolnál már most nem feltétlen vennéd észre a hibákat. Később ahogy beleragadt a fejedbe az anime "anatómia" akkor már tényleg próbálgass magadtól rajzolni. Ha érdekel ne hanyagold el
Sok sikert! 14/L
Nézz ki az ablakon és rajzolj egy tájképet, nézz az asztalodra és rajzolj egy csendéletet, nézz rá valakire és rajzolj róla egy portrét.
Rögtön érezni fogod magad is, hogy van-e hozzá kedved és tehetséged, vagy nincsen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!