Szerintetek van tehetségem a rajzoláshoz?
Nagyon szeretek rajzolni:)
Mi a véleményetek? Érdemes foglalkoznom vele vagy hagyjam?
Igazából egy két részt összecsaptam(ami sok helyen látszik is) mert sietnem kellett..
Egy kicsit dolgozd ki jobban,tölts több időt az arányok megtalálásával és az árnyékolással.
Hány éves vagy?
Van, aki még ilyet se tudna, nyugi.
Ha szeretsz rajzolni, akkor nem szabad feladnod, én is most állok neki kicsit komolyabban ismerkedni a témával.
Azt jegyezd meg, hogy rengeteget kell gyakorolnod, de kemény munkával, esetleg rajzszakkörrel, tanárral (?) el tudsz jutni egy szintre. Ez a mostani rajz nem lett a legjobb, a srác keze nem tudom egyáltalán mit keres ott. De ne is ilyenekkel kezdj, hanem egyszerűbb dolgokkal. Ha mindenképpen embereket szeretnél rajzolni, akkor szemből vagy profilból. Féloldalasan nem könnyű. :)
Hidd el, ismerek olyat, akinek eleinte borzalmas rajzai voltak, de nem adta fel, ráfeküdt a témára, rengeteg könyvet olvasott, neten tanult, szakkörökre járt és ma olyan rajzai vannak, hogy csak nézek.
A tehetség egy alap. Ha van jó, könnyebben rá tudod építeni az ismereteket, technikákat. De ha nincs meg teljes mértékben, akkor is el tudod sajátítani a rajzolás csínját-bínját. Írtad, hogy nagyon szeretsz rajzolni, hát akkor ne hagyd abba! :) Próbálj ki más témát, stílust, nézegess deviantart-on hátha valami megihlet. Próbálj meg szakkörökre járni, de rengeteg könyv is van ebben a témában. A nyár tökéletes arra, hogy fejleszd magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!