Mit csináljak ha nulla tehetségem sincs a rajzoláshoz?
Én már feltettem eg yilyen kérdést, de mostanában (1-2 embert kivéve) mindenki szarik válaszolni...egyszerűen tele vagyok emgválaszolatlan kérdésekkel....
Amúgy sokat segítene ha megmondanád mennyi idős vag,y mert a mozgáskoordináció olyan 12 éves korra áll be és az ilyen finomabb dolgok, csak utána kezdenek el igazán fejlődni....ezért nem csinálnak grafológiai vizsgálatot sem gyereknél...
Én berítam hogy Supergir rajzok (angolul) és kijött egy rkaás szép grafika, azokat másolgattam, és egész jól megtanultam az arányokat rajzolni...szinte rajzról rajzra fejlődtem, látszik is a füzetemben lévő 5-8 rajzon az első milyen pocsék aztán már vana mi egész jó...:D
Szerintem próbáld emg lemásolni a körvönalakat az árnyékolás....nekem az arcokkal van bajon azt mindíg elcseszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!