Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne tehetségem...

Szerintetek lenne tehetségem olcsó képregény rajzoláshoz?

Figyelt kérdés

Itt most a rajz számít és nem az hogy ceruzával van, a képregényt úgyis pc-be készíteném el. A karakterek lényegtelenek, még nem tudom mi legyen a téma.

[link]

2013. nov. 23. 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de aranyos:D

Én nem mondom el a véleményem.

2013. nov. 23. 18:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2013. nov. 23. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

mennyi idős vagy? Ha 7-12 éves akkor a rajzaid aranyosak. Ha 14 év feletti akkor azt mondanám, hogy "jéééé a 9 éves unokaöcsém is így rajzol"

Ha az az álmod hogy képregény rajzoló legyél akkor ez a rajztehetség ami most van neked nagyon-nagyon kevés..

2013. nov. 23. 18:10
 4/9 A kérdező kommentje:
14 vagyok XD Akkor hogyan fejleszthetném a rajztehetségem?
2013. nov. 23. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, ha 14 vagy akkor más. Így már van kép a bőrömön lerombolni az álmod. Ilyen rajztudással felejtsd el. :D
2013. nov. 23. 18:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Remek, még jó, hogy semmihez nincs tehetségem, egyszerűen nem tudok mit csinálni a szabad időmben.
2013. nov. 23. 18:45
 7/9 k.doravanda válasza:
Szabadidődben sportolj vagy kézműveskedj
2013. nov. 24. 16:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Kézművesség se megyen, minden görbe, rossz, hamar szétszakad amit én csinálok. Sportoláshoz mert rövidlátó vagyok, foci meg ilyenek kiesnek. Sakkozni szoktam néha de az sem az erőségem.
2013. nov. 24. 17:39
 9/9 hancsi22 válasza:
ne add fel az álmod!!!! nem rossz a rajzod!! én is 14 vook és ettöl jobban rajzolok de csak mert a lb -m egy igazi östehetség és sokat nézem ahogyan rajzol!!! te is probáld ellesni egy jobb rajzostól a technikákat
2013. dec. 9. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!