Milyen témájú könyveket olvastok szívesen?
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok oda a nemeteket és a korotokat.
Előre is köszönöm! :)
2016. jan. 26. 03:27
1/7 anonim válasza:
Klasszikusokat szeretem (pl Maupassant, Maugham, Balzac stb.,), es amúlt századi konyveket (pl. Moravia, Herman Wouk, Eric Knight, Kerouac, stb.)
Vagy a kortárs humoros/izgalmasakat (pl. Vivian Fable)
2/7 anonim válasza:
krimi, természet, állatok, igaz történetek minden témában
54/N
3/7 anonim válasza:
Misztikus és/vagy filozófiai jellegű könyveket, amelyek formailag lehetnek akár okfejtések, esszégyűjtemények vagy thrillerek is.
F
32
4/7 anonim válasza:
Ahogy mondani szokták "minden evő" vagyok. Bármilyen témájú jöhet, kivéve a nyálas vámpíros könyvek nem
5/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Én azokat a könyveket szeretem, amikbe bele lehet feledkezni, át lehet élni, elvarázsol, egy másik világba kerülök, amíg olvasom. Kedvencem az Üvöltő szelek, a Jane Eyre, Dosztojevszkijtől a Fehér éjszakák stb., stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!