Milyen könyveket olvastatok, illetve tudtok ajánlani melyek a társas kapcsolatokról, illetve jellemfejlesztésről, önmegismerésről szólnak? Egyéb tippeket is szívesen várok.
Nme veled van baj és ezt nem fogják egoldani a könyvek, én uyganebbena cipőben járok.
Ezt okozza a "magyar Mentalitás" itt a társadalommal van baj ezen a téren is!
Menj ki külföldre, déli országokba, pl spanyol ország olaszország, és meglátod mekkora különbség van a két társadalom között!! És úhgyérzed majd hogy igen, hazaértél!
Jelenleg ide köt az életem, és még valószínűleg pár éven keresztül, de utána mindenképp külföldre akarok menni.(18 éves vagyok)
Illetve először szeretném magam kipipálni, vagyis hogy mondjam, hogy biztos nem velem van-e a baj. Illetve az embernek soha nem árt, ha időről időre magába néz. És esetleg csak aztán levonni az általad felvázolt konzekvenciát(de tényleg lehet van benne valami)
nagyon nagy dolog, h ennyire komolyan veszed a személyiségfejlődésedet! Ez már egy jó lépés :)
Az nem megoldás, h elmenekülsz az országból, mert ott sem lesz könnyebb, én most külföldön dolgozom egy évet és százszor nehezebb, pedig nincsenek is nyelvi akadályok. Meg kell találnod a harmóniát, szerintem ez hiányzik neked. Nem tudsz beiratkozni kurzusokra ahol megismerhetnél korodbelieket? Az más, ha valakikkeel bulizni jársz, az haverság, ne is várd el h érdeklődjenek komolyabban. Nem tudsz beiratkozni kurzusokra, talán ha találnál vkit akinek hasonló az érdeklődési köre. Pl ha szereted a lovakat akkor a lovardában lenne egy lány, akivel emiatt a közös pont miatt el tudna indulni egyfajta barátság. sajnos könyvet nem, de ezeket tudom mondani
hajrá!
Szinte ugyanez a helyzet nálam is, már 26éves vagyok, de a barátomon, meg az egyetlen barátnőmön akit olykor meglátogatok (mert megvakult, és más egyéb problémája is van, de még nem dolgozta fel)nem nagyon van más akivel komolyabb dolgokról is beszélgethetnék, pedig járok emberek közé, ezer ilyen könyvet olvastam, pszichiáternél is voltam (kisebb fokú szociális fóbia), de semmi. Pedig tesómnak aki 20éves nagyon sok igazán jó barátja van, tehát mégis bennem lehet a hiba.
Ha látják, hogy görcsölsz az nem jó, lazíts és ne akarj feltétlenül mindenkinek a kedvébe járni, legyél flegma (tesómnál ez működik) hátha akkor felkelted az érdeklődésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!