A "művészet" fogalma alatt a legtöbb ember miért a valóságtól elszállt művészetekre, pl. szürrealizmusra gondol?
Elég rossz környéken élhetsz, ha nálatok a legtöbben így gondolják.
De jobban belegondolva, talán azért, mert a művészek általában máshogy látják a világot, mint mi, és ezt nem képesek felfogni/elfogadni. Abba már nem is gondolnak bele, hogy mennyi munkát, időt és energiát kell belefektetni egy mű elkészítésébe, így könnyebb kritizálni őket.
Akiktől ilyet hallasz, azok semmiképp sem intelligensek.A művészetnek rengeteg ága, formája van.
Én inkább olyat hallok, hogy a művészek amolyan "elvont" emberek.Vannak, akik ezt így gondolják.Nos, lehet hogy van ilyen is, de ezt sem lehet ráfogni mindenkire.
# 3
Imádom! Az égvilágon semmi bajom, ilyen stílusban szoktam is rajzolni, másoknak van baja vele, amit nem értek én sem.
Ha valaki azt mondja, hogy hülyeség, "megsértődöm" és valahol elhiszem, pedig mindig azok mondják, akiknek semmi közük hozzá, de akkor minek foglalkozni vele.
Szerintem sem az, én is az értelmező oldalról nézem az ilyen műveket, mégis néha magamra veszem az ilyen értelmetlen állításokat.
bár egyértelmű, hogy annak nem kell elvárnia bármilyen értelmet, akit nem is értékel a jobb végeredmény, az úgy olyan képmutató okoskodás:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!