Milyen lett a rajzom?
Figyelt kérdés
Most először rajzoltam ember arcot, és érdekelne hogy mit kéne rajta javítani. Igaz hogy annyira nem látszik az arca, de csak úgy adhatnátok tanácsokat vagy mondhatnátok technikákat amiket érdemes lenne alkalmazni.Mi a véleményetek? A válaszokat előre is köszönöm 14/L
2015. dec. 6. 14:40
21/25 anonim válasza:
jut eszembe kérdezo, az elso ketto másolás..na de az sem ugy, hogy ráteszem a papuszt. ha meg egyébként nem tudsz "bor szint" eloállitani, valoszinuleg a másodikat meg végképp nem tudnád megrajzolni, pláne hogy se a szineket, sem a perspektivát nem ismered.
22/25 A kérdező kommentje:
#21 ahogy elnézem te nagyon beakarod bizonyítani hogy te 14 évesen szebben rajzoltál...legalábbis nekem nagyon ez jön le belőle.Mindent magamtól tanultam meg soha senki sem segített.Teljesen mindegy hogy ismerem-e a perspektívát vagy bármi mást ha ismerem ha nem akkor is letudom másolni bármi van a szemem előtt persze sokáig tart.Lehet hogy ezt te nem érted de ez úgy "ösztönből" jön vagy hogyan mondják. Szerintem te pusztán nem bírod elviselni hogy 14 évesen megtudom rajzolni azt, amit te felnőttként is. Ezért szólsz le hogy:ezt nagyon sokan megtudják csinálni stb...én ezt most úgy veszem hogy konkrétan azt akarod mondani hogy nem vagyok tehetséges.Veled ellentétben én nem azért raktam fel a rajzomat hogy "villogjak" vele ugyanis utálom ha nézik a rajzaimat a szüleimnek sem szoktam általában megmutatni csupán azért tettem ezt mert eddig mindent jól sikerült megcsinálnom amit szerettem volna viszont ez egy portrénál teljesen más. Ezért érdekelt voltaképp olyan embernek a véleménye aki tudna valamilyen tanácsot adni.
2015. dec. 22. 12:15
23/25 anonim válasza:
felnottként már nem rajzoltam..
annyit mondok, hogy nem hihetetlen, hogy 14 évesen valaki igy rajzol. egyébként ebbol a rajzodbol nem jon le, hogy te megtudnál rajzolni egy olyan képet, amit én anno igen. de ez nem bántás. természetesen tehetséges vagy. engem sem tanitott senki, a laikusok szemében -szuper- voltam, de én tudtam belul, hogy ez lof.aszra sem elég. kb. 15 éve nem rajzoltam.
24/25 anonim válasza:
egyébként mutasd meg, hogy modell után egy ilyen babát, vagy más portrét hogy rajzolsz le..kiváncsi lennék, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!