Milyen lett a rajzom?
2015. aug. 18. 20:06
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi,hogy ferdea kép
2015. aug. 18. 20:08
2/5 anonim válasza:
13 évesen már lehetnének saját ötleteid, ezt nem bántásból mondom. Ha saját magadtól rajzolnál valamit, akkor abból jobban látszana, hogy mennyire van hozzá érzéked.
Hogy a képről is mondjak valamit, én azt javaslom, hogy használj erősebb színeket, főleg, ha fehér lapra rajzolsz. Sokkal jobban magára vonzza a figyelmet.
3/5 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt mondom, de ehhez nem kell nagy tehetség,ezt csak lemásoltad. Én is azt tudom mondani, hogy magadtól rajzolj valamit, hátha azon jobban látszik, mennyire vagy ügyes. :)
4/5 anonim válasza:
Egyetértek a felettem szólókkal. Ehhez nem túl sok tehetség és kreativitás kell. Rajzolj valamit magadtól, használj erőteljesebb színeket:)
5/5 anonim válasza:
Jó lett, és ezt te is tudod. De nemtom pontosan mi a célod ezzel. Nem tudok ehhez mit hozzászólni, most mi lenne a lényeg? Hát nem értem. Lemásoltad, és? Hát ez egy egyszerű rajz, nem tudok mit csinálni vele. Hova építselek mááá, inkább valami kész művet rakjál ki, és vigyél máá bele valami egyedi stílust, szerintem belehelyezhetnéd valami ötletes tájba, ami esetleg valami trükköt rejt. Ez amúgy meg másnak a figurája, amit önmagában "üresen" átmásoltál. Sikerült, de most nem értem, hogy tényleg, mit építsek ezen. Nem csináltál vele semmit, nem adtál hozzá semmit, nincs benne semmi egyéniség sem, lemásoltad, tök király, de most kezdj vele valamit, vagy rajzolj egyebet, amihez lehet kritikát mondani, mert ez nem a te figurád, másnak a rajzáról meg ha mondok egy véleményt, attól meg teneked miért lesz jobb? Ez olyan, mint nálunk mikor irodalomból fogalmazást adtak fel két mű összehasonlítását, valaki keresett egyet a neten, és mind egyest kaptak, akik ezt csinálták; mert nem csináltak vele semmit, a tanár meg azt mondta, hogy neki nem feladata másvalakinek a fogalmazását értékelni, akit nem is ismer. Pedig ez jobb volt annál, mint aki meg nem is adott be semmit. Én nem tudom, hogy megadtam volna-e az ő helyében azoknak a kettest, akik legalább lemásoltak valamit. Így utólag amúgy már asszem, megértem, hogy nem kapták meg rá a kettest sem. Ezen nincs mit értékelni, majd ha saját munkádat mutatod meg, készen, hogy a te műved tényleg, és beleadtál mindent, hogy klasszá tedd, akkor majd szóljá' :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!