Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen lett a rajzom?

Milyen lett a rajzom?

Figyelt kérdés

Most először rajzoltam ember arcot, és érdekelne hogy mit kéne rajta javítani. Igaz hogy annyira nem látszik az arca, de csak úgy adhatnátok tanácsokat vagy mondhatnátok technikákat amiket érdemes lenne alkalmazni.Mi a véleményetek? A válaszokat előre is köszönöm 14/L

[link]

2015. dec. 6. 14:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

vegyél elo egy anatomia konyvet, nézegesd az arcokat, portékat. hol helyezkednek el a csontok, hogyan tapadnak az izmok, mitol, hogyan -alakulnak- ki a formák.

ha ez meg van, akkor készits pár fotot a barátaidrol,- alul, felul, olalrol..minden honnan! (majd probáld meg értelmezni a formákat, mi, hogyan rovidul, hogyan kanyarodik stb.)

technika? ceruza, szén! ha festeni szeretsz, akkor tus.

2015. dec. 11. 12:53
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik, gyönyörű!

De kizárt, hogy az első arc amit eddig rajzoltál.

2015. dec. 19. 00:00
 13/25 A kérdező kommentje:
esküszöm hogy ez volt az első
2015. dec. 20. 10:49
 14/25 A kérdező kommentje:
eddig mindig állatokat rajzoltam általában
2015. dec. 20. 10:49
 15/25 anonim ***** válasza:
49%

én elhiszem, hogy ez az elso -arc-, amit rajzoltál.

nekem 14 évesen ilyen volt az elso "portrém":

[link]

utána már elkezdtem vele komolyabban foglalkozni:

[link]

végul már ismerosoknek is "gyárottam":

[link]

utána meg is tanultam:

[link]

2015. dec. 20. 12:58
 16/25 anonim ***** válasza:
75%

Előttem szóló, csak egy kérdés. A te rajzaid hogy jönnek ide? A kérdezőnek nem segítettél, az élettörténetedet, és a csodás munkáidat meg senki sem kérte...

Először azt hittem a kérdező akar villogni, de aztán rájöttem, hogy az semmi, hozzád képest, elnézést a kérdezőtől.

2015. dec. 20. 13:07
 17/25 anonim ***** válasza:

azért mert az egyik válaszolo nem akarja elhinni, hogy eloszor rajzolt "arcot" a kérdezo (ok, az arcbol alig látszik valami)

ez annak a válaszolonak szolt, hogy de..már pedig van ilyen. és még csak nem is kell -ostehetségnek- lenni hozzá. szerintem rengeteg ember van, aki elsore tud ilyet rajzolni 14 évesen.

2015. dec. 20. 18:02
 18/25 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a képességeimmel és nyilván nehéz úgy ember arcot rajzolni hogy egyrészt ez az első, másrészt pedig nem másoltam hanem fejből csináltam. Ha másolni kell az teljesen más. Szerintem sokkal egyszerűbb olyasvalamit lerajzolni, ami egy képen van rajta, mint ami a fejben.Ezért is amiket mutattál képeket szerintem bármelyiket megtudnám rajzolni mivel régebben nagyon sokat másoltam.Visszatérve írtam is hogy nem látszik annyira az arca mivel, voltaképp arra voltam kíváncsi hogy ismertek-e valamilyen technikát amit érdemes lenne-e alkalmazni majd ha megint neki állok rendes portré rajzolásához.Aki szokott portrét rajzolni az esetleg tudna segíteni hogy ha színesbe szeretnék portrét csinálni akkor milyen színekből lehet össze hozni bőrnek a színét,hogy realisztikus hatása legyen?
2015. dec. 20. 18:37
 19/25 anonim ***** válasza:

#17, elárulom, én is tudtam 14 évesen olyan arcot rajzolni, mint te, sőt talán jobbat is. De valahogy nem jutott eszembe, hogy belinkeljem ide, mert ez a kérdés a kérdezőről szól. Így, hogy megmagyaráztad, értem, miért linkelted, de én talán csak annyit írtam volna, hogy sok 14 éves tud ilyen arcot rajzolni, és nem illusztráltam volna a sajátommal (főleg nem linkelgettem volna be fölöslegesen a későbbi rajzaimat...mert minek?), úgy éreztem volna, hogy nagyképű vagyok.

De ezzel nem letámadni akartalak, csak elmagyaráztam, miért tartottam furcsának a válaszod.

2015. dec. 20. 18:43
 20/25 anonim ***** válasza:
oké, értem én. tényleg csak annyit akartam, hogy nem lehetetlen, hogy egy 14 éves igy rajzol. ráadásul én nem is ezzel foglalkozom, csak elvégeztem egy muvészeti szakkozepet. és pontosan azért, mert nem számitottam hu, de nagy tehetségnek.
2015. dec. 20. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!