Milyen lett a rajzom?
Most először rajzoltam ember arcot, és érdekelne hogy mit kéne rajta javítani. Igaz hogy annyira nem látszik az arca, de csak úgy adhatnátok tanácsokat vagy mondhatnátok technikákat amiket érdemes lenne alkalmazni.Mi a véleményetek? A válaszokat előre is köszönöm 14/L
vegyél elo egy anatomia konyvet, nézegesd az arcokat, portékat. hol helyezkednek el a csontok, hogyan tapadnak az izmok, mitol, hogyan -alakulnak- ki a formák.
ha ez meg van, akkor készits pár fotot a barátaidrol,- alul, felul, olalrol..minden honnan! (majd probáld meg értelmezni a formákat, mi, hogyan rovidul, hogyan kanyarodik stb.)
technika? ceruza, szén! ha festeni szeretsz, akkor tus.
Tetszik, gyönyörű!
De kizárt, hogy az első arc amit eddig rajzoltál.
Előttem szóló, csak egy kérdés. A te rajzaid hogy jönnek ide? A kérdezőnek nem segítettél, az élettörténetedet, és a csodás munkáidat meg senki sem kérte...
Először azt hittem a kérdező akar villogni, de aztán rájöttem, hogy az semmi, hozzád képest, elnézést a kérdezőtől.
azért mert az egyik válaszolo nem akarja elhinni, hogy eloszor rajzolt "arcot" a kérdezo (ok, az arcbol alig látszik valami)
ez annak a válaszolonak szolt, hogy de..már pedig van ilyen. és még csak nem is kell -ostehetségnek- lenni hozzá. szerintem rengeteg ember van, aki elsore tud ilyet rajzolni 14 évesen.
#17, elárulom, én is tudtam 14 évesen olyan arcot rajzolni, mint te, sőt talán jobbat is. De valahogy nem jutott eszembe, hogy belinkeljem ide, mert ez a kérdés a kérdezőről szól. Így, hogy megmagyaráztad, értem, miért linkelted, de én talán csak annyit írtam volna, hogy sok 14 éves tud ilyen arcot rajzolni, és nem illusztráltam volna a sajátommal (főleg nem linkelgettem volna be fölöslegesen a későbbi rajzaimat...mert minek?), úgy éreztem volna, hogy nagyképű vagyok.
De ezzel nem letámadni akartalak, csak elmagyaráztam, miért tartottam furcsának a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!