Milyen lett a rajzom?
Most először rajzoltam ember arcot, és érdekelne hogy mit kéne rajta javítani. Igaz hogy annyira nem látszik az arca, de csak úgy adhatnátok tanácsokat vagy mondhatnátok technikákat amiket érdemes lenne alkalmazni.Mi a véleményetek? A válaszokat előre is köszönöm 14/L
Ezen semmit ne javíts. Az, hogy 14 évesen így végigrajzolod, elképesztő, és ha ez az első arc, akkor pláne. Komolyan: jobb, mint a legtöbb aluljáróban üldögélő portrérajzolóé; még fordul is, pedig a kezdők gyakran laposra csinálják, miután fotómásolat alapján dolgoznak, azon pedig nehéz átlátni a teret. És még nem is tükrözi azt a fajta betanult, flottul végigvitt, ugyanakkor egyéniségtől mentes tucatstílust, amit sok grafikus alkalmaz, picit ugyan hajaz rá, de érződik benne a te egyéniséged, és ez a jó. Rajzolj tovább mindenképpen, élő modell után, hogy ne csak lásd, hanem értsd is, hogyan épül fel az emberi fej.
Nagyon tehetséges vagy - de ne bízd el magad. :)
Tényleg szép.
De, szerintem, az állkapcsa kicsi kocka. Ívelhetted volna meredekebben felfelé, így egy kicsit férfias és el van csúszva.
A haját imádom.
"Valójában annyira nem szeretek rajzolni..."
Na tessék, másnak meg minden vágya, hogy kifejezhesse magát a papíron, csak éppen annyi tehetsége van hozzá, mint gőzmozdonynak a fára mászáshoz. :)
Mondjuk az nem baj, ha nem vagy a dolgok rabja.
Kérdező, bocs, de azt, hogy nem szeretsz annyira rajzolni, nem tudom elhinni neked. Egy kicsit önfényezés fílingje a van a kérdésnek, persze nem tudhatom...
Mindegy. Hogy jót mondjak: Szép a rajzod, tehetséges vagy. Számomra ez a stílus egy kissé giccses, te nem az én ízlésem szerint kell rajzolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!