Ez mi lehet? én nem vágom, bővebb infó a leírásba
többször láttam, hallodtam hogy milyen jó ez a szöveg "zenei/rap" mert hogy 3-4-5-6 mit tudom én hány szótagos rím van benne? és az micsoda? ez a szótagos rím mitől lesz valamibe 6 szótagos rím? pl ebben a szövegben hány szótagos rím van? "Aki a legjobbra vágyik az az albumot mind várja
Tehetséget kaptam, mer a dumámnak nincs párja
A szöveg a rejtett gondolatokat piszkálja
Mert Tirpa az életet nem felületesen vizsgálja
A nevem fennmarad, teszek róla, hogy így legyen
A Killakikitt nem hagyja, hogy a rap híg legyen
Van dolgom a Földön, mert ha nem lenne nem élnék
Nem született olyan, akivel életet cserélnék
Isten a tanúm, hogy én fogadalmat tettem
Hogy az országban nekem lesz majd a legdurvább reppem" szóval remélem el tudtam magyarázni mire gondolok :D és valaki tudna rá nékem válaszolni
Kb. annyit jelent, hogy a sorok végén hány szótag rímel egymásra. Nehéz ennél érthetőbben elmondani.
Egyébként nem nyomi dolog azt hallgatni, hogy valaki magát fényezi? :D Nem akarlak bántani, de ez a szöveg semmiről sem szól, butaság. Tegyél egy próbát 2Arccal, ha még nem ismernéd, ne ilyen gyíkokat hallgass. Szerintem marha égő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!