Mi a velemenyetek errol a keprol? Mi jut eloszor eszetekbe?
Figyelt kérdés
bar en csinaltam, de nekem kicsit (joertelemben) kulonosnek tunik, vagy nem is tudom
2015. aug. 8. 23:23
11/17 anonim válasza:
Nyomasztó. Tudjátok, van a mesékben is olyan, hogy megszűnik a világ, a gondolat, és ilyen teljes fehérségbe bevan vágva a karakter. Nekem ilyen hatása van.
12/17 anonim válasza:
Olyan mint egy vízparti sétálóutca részlete:)
13/17 A kérdező kommentje:
11, igen, van benne olyan erzes mintha nem lenne mas, megszunt a vilag ugymond. de ez nem feltetlen nyomaszto es rossz, hisz a vilag gondjai nelkuli hely.
de lehet hogy maganyosan
2015. aug. 11. 22:39
14/17 A kérdező kommentje:
megneztem ugy hogy nagyobb hely oldalt es az also feher az kisebb de ugy szerintem nem adja at annyira
2015. aug. 11. 22:40
15/17 anonim válasza:
Jó ez így, ahogy van. Nekem a Godot-ra várva jutott eszembe róla.
16/17 anonim válasza:
Nem lesz itt senki ako egyet fog erteni velem, de engem pont hogy felkavar. Nem tudom miert, gondolom szemelyisegfuggo, hogy kinek mi jon at a kepen
Hulyeseget fogok mondani, de szerintem ez egyszerre minimalista es szurrealista
Legalabbis nekem biztosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!