Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondoltok erről kedves...

Mit gondoltok erről kedves gyikosok?

Figyelt kérdés

Én egy 17 éves lány vagyok.

Szeretnék a költészettel komolyabban foglalkozni. Szeretek verseket, slameket írni, és úgy érzem nem csak hobby szinten szeretnék foglalatoskodni ezen művészettel. Felüdülést ad az, ha írhatok, persze többeknek most az jut eszébe, hogy 'miről tudna írni egy 17 éves mai generációs kiscsaj' Tulajdonképpen az érdekelne, hogy a mai világban mennyire lehet befutni azzal, ha valaki verseket ír? Mármint több olyan blogot, oldalt is láttam, ahol a kedves az írásait publikálja még sincs elájulva tőle senki. Manapság a hétköznapi, modern dolgokról szóló témák mozgatja az embereket vagy ez csak az adott közönségtől függ? Kissé elvagyok veszve, ha valaki jártas a témában, örömmel olvasnám a gondolatait.

2015. ápr. 26. 13:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Úgy olvastam, hogy "kedves gyilkosok". És sokszor... :D

Szerintem ne blogon publikálj, mert a nagy részük komolytalan. Apokrif, Félonline és hasonló fiatalok által szerkesztett, de mégis komoly (újságosoknál terjesztett vagy neten olvasott) lapoknál próbálkozz. Vagy más lapoknál az Élet és Irodalomtól az Irodalmi Jelenig. Ha 1-2 dolgot fel tudsz mutatni, küldj verset kiadónak. A publikációs esélyedet amúgy rontja, ha blogra kiteszed, mert pályázatokra olyat nem fogadnak.

Hagyd ki az amatőr lépéseket.

Amúgy szerintem befutni be lehet, ha nem a meggazdagodást érted alatta. Természetesen az ez iránt érdeklődő emberek olvassák majd, nem a Győzike Show nézői.

2015. ápr. 26. 23:37
 12/12 anonim ***** válasza:

"Bírom, amikor valaki pénzért akar művész lenni. Író, zenész, költő... mindegy, csak hozzon pénzt... "

Szerintem a kérdező nem beszélt a pénzről, csak hírnévről.

2015. ápr. 26. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!