Művészeti iskolások, mit gondoltok az aktmodellekről akiket rajzoltok?
Én ha bármit lerajzolok vagy esetleg festek, akár ember akár tárgy legyen az után úgy érzem ismerem és kicsit meg is szeretem.
Persze ez csak az én véleményem.
Nagy részüket talán haveri viszonyhoz tudom hasonlítani.
Nekünk beterelték a különböző tesiszakos meg egyéb művészeti iskolás hallgatókat, és ők voltak a modellek. A szünetekben együtt cigiztünk és zabáltuk a beállításokból megmaradt gyümölcsöt.
Amúgy meg a csoporttársak nagy része egymás modellje volt, az egyetemi bulik a művészkaron általában arról szóltak, hogy egy liter bor társaságában egymást rajzoltuk.
Jó, persze nem egy kellemes meló, a reflektor éget, a mozdulatlanság fáj, de jobban fizet mint a tecsó.
Tekintettel voltunk rájuk, de azért sajnálni túlzás.
Aztán persze voltak az ötvenes modellek is, volt egy nő aki állandóan politizált, egy pali aki körbejárt megnézni a rajzokat és kis híján rálógatta a farkát a képekre, meg a másik bácsi aki mindig elaludt és fel kellett kelteni hogy üljön rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!