Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az iskolások?...

Miért ilyenek az iskolások? Bőv. Lent

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy az embert kigúyolják (legalábbis az én osztályom 7.-es vagyok) amit, még egy ember el tud tűrni, de ez sztem ovodás szint pl: az egyik haverom az osztályban ő a dagadt gyerek őt állandóan. Ez máshol is így van? Vsgy tényleg ekkora sötét f@szkalap lett a 13-14 évesek többsége (akikről a facebook-on) beszélnek.

2012. dec. 18. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek a legszemetebbek, szóval ne csodálkozz rajta. Majd kinövik, vagy letörik a szarvukat és átértékelik egy kicsit a dolgokat. Ebben a korban sajnos ez jellemző, de szerintem alapvetően az emberekben konstans jelen van a rosszindulat, a gúnyolódásra való hajlam.
2012. dec. 18. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Ált. iskolában persze hogy ilyenek, majd középiskolában átesnek a ló túloldalára, és magukra ismernek.

Egy 13-15évesnek nincsen olyan kiforrott ítélő képessége és toleranciája mint egy 17-20évesnek

De majd ezt fogod tapasztalni, most egy lyukas zokniból óriási fulladásos röhögések törnek elő, de középsuliban, saját magad fogod úgy érezni hogy "Jé de üres és komor ez a suli"

20/F

2012. dec. 18. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Túlságosan sokat engednek meg maguknak.

Aztán megtapasztalják ők is, hogy milyen a f*sz kellemetlenebbik végén lenni.

2012. dec. 18. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!