Ha mondjuk az iskoládban lenne egy olyan gyerek akinek nem nagyon vannak barátai, nem nagyon vesz részt közösségi dolgokban, meg nem is olyan jófej, vicces, és hamar megsértődik és könnyen feldühödik ha piszkálják meg beszólnak neki. Ilyen gyerekkel hogy bánnátok, vagy próbálnátok vele haverkodni?
Én 1x-2x hozzászólnék, érdeklődnék, megpróbálnék vele beszélgetni kicsit, de ha bunkón válaszol, vagy érdektelennek mutatkozik, akkor otthagynám, és többet nem foglalkoznék vele.
2011. máj. 6. 20:19
3/13 anonim válasza:
Én kerek perec megmondanám neki, ha nagyon húzódik, vagy grimaszol (ilyen is van, nem gúnyból, de úgy hihetik heccből közeledsz hozzá) hogy meg szeretném ismerni, ezért próbálok beszélgetni vele.
2011. máj. 6. 20:29
4/13 anonim válasza:
Valamivel csak foglalkozik (sportol, vagy ilyesmi.). Ha arra rákérdeztek, csak nem fog elhárítani.
2011. máj. 6. 20:37
5/13 anonim válasza:
Osztályomban van. Néhányszor próbáltunk beszélni vele, de... hát,az az igazság, hogy inkább kínosan nézett mindenki a másikra, és a jól összeszokott baráti társaság is csak feszengett... Feladtuk. Azóta kimerül abban, hogy ha nagyon b*sztatnák, akkor azt próbáljuk megakadályozni.
2011. máj. 6. 20:46
6/13 anonim válasza:
Én érdekesnek találom az ilyen embereket és inkább keresem a társaságukat, mivel egyébként nem vagyok egy nagy közösségi lény.
De ha kiderül, hogy az undok felszín alatt nincs semmi, akkor valószínűleg nem lesz túl hosszú barátságunk.
2011. máj. 6. 21:08
7/13 anonim válasza:
Énis először megpróbálnék vele kommunkikálni, de ha már párszor nem sikerült, akk hagynám a fenébe... Nem az én hibám lenne..
2011. máj. 7. 12:18
8/13 anonim válasza:
Én meg akarnám ismerni és szánnék is rá időt és türelmet. Ezek az emberek általában nagyon érdekesek.
2011. máj. 14. 15:44
9/13 anonim válasza:
Hát az még nem lenne baj, hogy nehezen nyílik meg, de egy sértődékeny, agresszív h.ülye nem kéne a hátam közepére még akkor sem ha hú de menő társasági ember....
2011. máj. 14. 16:31
10/13 Vree válasza:
Mindenki feldüködik ha piszkálják. Ha valaki nem közösségi ember, akkor hagyd békén és ennyi. Ő valószínűleg csak egy nyugodt életet szeretne. Viszont hidd el hálás ha nem hagyod hogy basztassák meg egy jó szót szólsz néha hozzá, még ha nem is tudja kimutatni, és lehet hogy ő is megpróbál néha megszólalni. Kényszeríteni nem lehet hogy haverkodjon és nem is szabad hogy olyat csináljon amit nem szeret. De ha elfogadod olyannak amilyen és ki tudsz jönni vele azzal sokat segítesz neki is meg a jó kapcsolatnak is.
Mindenkivel nem lehet összehaverkodni, egyébként ebben a korban lehet hogy őt nem is az foglalkoztatja. Van aki később érik be a közösségi dolgokhoz, és inkább valami olyasmivel foglalkozik amit nem tudna közösen csinálni. Vagy lehet hogy ti nem vagytok alkalmasak rá. (Pl volt az osztályunkban író, aki szívesen írt volna közösen másokkal de ebben nem volt a többi srác lelki társ.) Azért próbálkozz hátha megtudsz róla valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!