Iskolások, hogy bánnátok ilyen gyerekkel?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk az iskoládban lenne egy olyan gyerek akinek nem nagyon vannak barátai, nem nagyon vesz részt közösségi dolgokban, meg nem is olyan jófej, vicces, és hamar megsértődik és könnyen feldühödik ha piszkálják meg beszólnak neki. Ilyen gyerekkel hogy bánnátok, vagy próbálnátok vele haverkodni?2011. máj. 6. 20:02
11/13 anonim válasza:
ilyen vagyok és it olvasom hogy közeledni próbáltok
hát szerintem csak akkor ha kell nekik valami amugy meg lesz.rják a fejemet mintha nem is léteznék mondjuk jobb is így van elég dolgom meg tervem amibe nem illik bele senki más
12/13 dest válasza:
Sok ilyen gyereket ismertem és egy kis idő multán megpróbál barátkozni , nem kell semmit csinálni majd nyit ha akar,és akiben lát valami hasonlóságot az lesz a haverja..Ez így szokott lenni.., főleg ha új közegben van az illető.
13/13 anonim válasza:
az én tesóm is ilyen..senki nem haverkodik vele, piszkálják is, de sajnos ez nem csak az ő hibájuk, mert ő sem nyit senki felé.meg hát elég bunkón tud válaszolni, soha nem vesz részt semmiben, nincs hobbija, csak a számítógép.semmi egyéb.az ilyenekkel vagy nem kell foglalkozni, vagy megmondani neki, hogy ha nem lesz kedvesebb, és nem akar valamilyen szinten dumálni másokkal, akkor soha nem lesznek barátai.hátha kinyílik a szeme, és akkor majd lehet vele haverkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!