Szerintetek lenne értelme csinálni egy együttest? Jól éneklünk?
A barátnőimmel gondolkoztunk hogy csinálunk egy bandát négyen. Ebbe a számba mi négyen énekelünk. 11 évesek vagyunk. Szerintetek milyen?
Azért csináljuk mert jól érezzük magukat de szerintetek lehetne belőle több is?
Amúgy második válaszoló mind a négyen lányok vagyunk!! Ki a hamis? Úgy van hogy 13 másodpercig énekel az első, onnantól a második, utána a refrén után 57 másodperctől a harmadik. Ő a hamis? A negyedik 1 perc 8 másodperctől.
Harmadik válaszoló: majd megbeszéljük de nem ismerjük ezt a számot meg annyira nem tetszik.
Szerintem egyik sem énekel rosszul.
De a kifejezett kedvencek, akit imádok:
Aki énekli, hogy: ha, yeah, de főleg (aki ismétli, hogy): to the left, to the right.
Jó hogy leírtad, ki kicsoda, mert én amúgy nem biztos, hogy meg tudtam volna különböztetni a négy hangot. Amúgy tök jó, nagyon ügyesek vagytok mind. :))
Nem vagyok zenész, csak simán laikusként kekeckedek picit, aztán majd javít, aki jobban ért hozzá. Hangsúlyozom, hogy nagyon tetszett, most csak direkt hibákat keresek. Vagyis próbálok. :))
- (:0) Az első hang kicsit csúszkál. Nem mondom, hogy zavaróan hamis, csak mintha nehezen találná a hangokat, amikor ugrálni kell mélyre a When és And szavaknál. (Ahogy az eredetit is meghallgattam, mintha túl mélyre is menne.)
- (:13) A második egy kicsit tisztább, de mondom, ha nem írod, hogy két lány énekli, akkor fel sem tűnik a különbség.
- (:57) A harmadik nagyon szépen énekel, kicsit talán túl lágyan is kezdi, úgy mint egy balladát. A szólam végét alig hallani, valahogy elfogyott. Viszont szép tiszta, ez tény.
- (1:08) A negyediknek szép érces hangja van, nagyon ütős, csak a szólama második felében a mélyebb résznél ő is valahogy elfogyott. A mély hangok ne legyenek egyben halkabbak is. Az a trilla viszont nagyon jó!
A kórusnál a World és a Price szavaknál túlságosan, túl hosszan hajlítjátok a hangot, és kicsit nyávogós lesz tőle. Ha direkt van így, akkor bocsi, talán csak nekem fura. Viszont nagyon jól szóltok együtt.
Mindenképpen énekeljetek még, jók vagytok! Hajrá! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!