Van értelme verset/regényeket írni, akár több kötetet is, ha az ember úgy érzi, soha nem fogja elolvasni senki?
Nem feltétlenül kell kiadni, manapság ott az internet.
Én például a verseimet meg szoktam mutatni azoknak, akik hozzám közel vannak, és úgy gondolom, tudnák értékelni.
Illetve, például szoktam blogot írni egy kisebb internetes közösségi oldalon, és ott is szoktam kapni visszajelzéseket. Azt gondoltam volna, hogy senkit nem fog érdekelni, mit írok, de amikor 5-6 ember visszajelez, hogy tetszett neki amit írtam, az nagyon jó érzés.
Nekem például már ezért a 6 emberért megéri írni.
Ha esélyt sem látok arra, hogy valahol megosszam, akkor neki sem kezdek. Nem magam szórakoztatására írok.
Ez abszolút egyénfüggő. Mindenkinél más a motiváció.
#2-es szívesen küldök, ha gondolod. :)
Köszi a válaszokat.
Természetes, hogy van értelme, csak írjál szépen és ne bizonytalanodj el. Biztos vagyok benne, hogy elfogják olvasni az emberek, természetesen lesznek kritikák, jó v rossz, de az fontos mert ezáltal megfogod tudni, mégis csak vannak akik olvassák az írásaidat.
Én nagyon szeretem a verseket, regényeket, nyugodtan írhatsz nekem is. OK?
Szia !
Köszönöm a verseket, elolvastam,komment küldve.
Minden jót, csak így tovább!
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!