A konkrét másolásnak van értelme, segít a rajzolásban?
Ebből akarsz megélni, vagy csak úgy?
Ha csak úgy akkor ne add föl.
Ha ez lenne az álomfoglalkozásod, akkor gondold át.
Segít abban,hogy pontosabb legyél.(szerintem)
Viszont a képről rajzolást a tanárok nem szokták igazi rajzolásnak nevezni,mert valós 3d tárgy leképezéséről van szó. Csak másolásnak hívják.
Simán másolni könnyebb és más,de lehet belőle tanulni.
Köszönöm!
Igazából szeretném, ha majd ez egy amolyan "fizetés kiegészítés" lenne, de nem ebből szeretnék megélni. Szeretnék főiskolára/egyetemre menni, a mérnöki és az orvosi is megfordult már a fejemben, de még nem körvonalazódott bennem, még van időm eldönteni. A restaurálás is érdekel, de szerintem az nem egy biztos munka. Bár ma már nem lehet tudni, hogy mit érdemes tanulni, kezdem azt hinni, hogy a munka, a megélhetés egyre kevésbé függ az készségektől, a végzettségtől. Kifejezetten rajzoló, grafikus, festő nem szeretnék lenni, de egy állás mellet szívesen csinálnám, hobbiként, de örülnék, ha komolyabban (kiállítás) menne. Ez még elég messze van, pláne ilyen kilátásokkal. Leginkább az a baj, hogy ennyire rosszul érint a kudarc és félek már megpróbálni is mert lehet, hogy rosszul sikerül, ez nem jó motivációnak...
Na igen a végét el se olvastam eddig, de most megmondom.
1, döntsd el,miért akarsz rajzolni
2, döntsd el,mennyit energiát akarsz bele fektetni
3, mindig magadhoz képest nézd mit érsz el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!