Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan lehet bejutni a Muzsika...

Cseturbét kérdése:

Hogyan lehet bejutni a Muzsika Tv Diridári című produkciójába nézőnek?!

Figyelt kérdés
2015. márc. 4. 10:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól inkább menekülni kéne, és azt a művészetek kategóriába sorolni, háááát. Ízlésfáslid van otthon?
2015. márc. 4. 11:05
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen van. Épp most tekertem be vele a partfisom nyelét amivel tegnap át akartam tolni a csajt a hálóból a nappaliba! De nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy hogyan lehet bekerülni és csápolni Csocsesz mellett!

Kérem a segítségeteket és majd utána fáslizhatunk tovább! ;)

2015. márc. 4. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Már úgy érted, hogy partVis?
2015. márc. 4. 12:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, úgy. Köszönöm a helyesbítést, de ne térjünk el a tárgytól.
2015. márc. 5. 06:39
 5/10 anonim válasza:
Fullba' kő' nyomni a kretént! És már érkezik is a meghívó.
2015. márc. 6. 06:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Azmár megvóóót. A meghívó meg nem gyütt!!! :( :)
2015. márc. 7. 22:33
 7/10 anonim válasza:

Figyu. Csípem, hogy nem akadsz ki a hozzászólásokon :)

Szerintem keresd meg a Muzsika TV elérhetőségét a neten (e-mail cím ) és írj nekik egy frappáns levelet, ha kell többször is.

Ott többre jutsz, mint itt. Ja és szerintem is hagyd a pi...ba azt a Muzsika nyalást. :)

2015. márc. 8. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:
az nem úgy van, mint a maunika sóba, hogy fizetnek ha mész?
2015. márc. 8. 16:04
 9/10 anonim válasza:
A sláger tv kapcsán tudok segítséget nyújtani, de valszeg ugyanez lehet a módszer ott is. Ezeket a felvételeket különböző éttermekben veszik fel, amit vhogy reklámoznak is. Cserébe az étterem állja az étel ital költségeit es a szállást is, ha úgy van. Nézőket az étterem hív, de általában ezeket nem hírdetik meg szeles körben.
2015. márc. 10. 18:58
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még nem jutottam el, de már megvan tanulva az összes Csocsesz dal, szóval hamarosan már élőben fogom nyomni a nagy Művész Úrral!

Pánsípot vigyek?!

2016. ápr. 13. 15:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!