Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerinted ez művészet? Szerint...

Szerinted ez művészet? Szerintem röhejes!

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 8. 15:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem sem művészet,max.tényleg azért "tetszik" vkinek,mert mögötte egy nagy név van,és nem egy utcai festő festette.Szerintem ezt normális ember nem tartja művészetnek(meg normálatlan sem:D)mivel nincs benne semmi.
2010. febr. 8. 17:06
 12/25 anonim ***** válasza:

Ez bizony művészet, bármennyire is fáj bevallani. Az egyéni szemlélőtől függetlenül. Nekem sem tetszik, mert számomra semmitmondó. De vannak, akik ezt értik.

[link]

Kicsit próbáltam utánaolvasni, hogy értelmezzem, de nem jutottam vele sokra.

2010. febr. 8. 17:28
 13/25 anonim ***** válasza:
Nekem ellent kell mondanom a többi válaszolónak, szerintem ez igenis művészet. Nekem tetszenek Malevics képei. Nem fejtem ki bővebben, mert minek, szubjektív dolog, hogy kinek mi tetszik, úgyis lenne, aki leugatna.
2010. febr. 8. 17:29
 14/25 anonim ***** válasza:

na igen, a kortárs művészet...le tudnám köpni az ilyen művészeket... rajzolsz egy 5 éves szintjének megfelelő pálcikaembert a vászonra, és művészet, festesz egy pöttyöt, és művészet...borzalom

van is erről egy tanulságos kis dráma, amiben három férfi veszekedik egy üres,fehér vászon előtt... a "művet" drága pénzért megvette egyikük, majd azon vitatkoznak az egész játékidő alatt, hogy mi inspirálhatta a "művészt", és mi ispirálta a pasast, hogy megvásárolja és hogy vajon ábrázol e valamit, vagy sem...jól leírja a mai festészet hanyatlását

2010. febr. 8. 17:52
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Az benne a művészet, hogy erről elhitette másokkal, hogy művészet.
2010. febr. 8. 18:34
 16/25 anonim ***** válasza:
szerintem az utolsó mindent elmondott :D ez a "művészet" is azt bizonyítja h mindenre akad vevő:D
2010. febr. 8. 18:46
 17/25 anonim ***** válasza:
Művészet...Művészet rásózni valakire pénzért.
2010. febr. 8. 18:57
 18/25 anonim ***** válasza:

18:34 vagyok.

Egyébként nem vagyok ellene semmiféle újításnak meg haladási szellemnek, nem vagyok beposhadt gondolkodású (sőt!), de nekem pl. ez http://www.youtube.com/watch?v=hXTOKE6KIuY sokkal inkább művészet. Igaz, ez nem festészet.

2010. febr. 8. 19:01
 19/25 anonim ***** válasza:
Én azokat a műtárgyakat hívom művészinek amiket én nem tudnék megcsinálni. Amit meg kell vennem, mert én nem tudnám összehozni. Ezek piros pötty fehér alapon és társai... ennyi erővel a tescos gyerekszék is művészi, és a szobám falát is egy festőművész festette kékre, nem szobafestő... Nem a pasas a gáz aki festette, hanem a sok majom aki benyalta :)
2010. febr. 8. 20:45
 20/25 anonim ***** válasza:
A művészet azért művészet,mert van mondanivalója, üzenete. Amit nem tudunk értelmezni, azt nem tekintjük művészetnek. A fekete négyzetet például úgy tették ki, mint egy ikont, ezzel már volt üzenete.
2010. febr. 10. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!