Szerintem sem művészet,max.tényleg azért "tetszik" vkinek,mert mögötte egy nagy név van,és nem egy utcai festő festette.Szerintem ezt normális ember nem tartja művészetnek(meg normálatlan sem:D)mivel nincs benne semmi.
2010. febr. 8. 17:06
12/25 anonim válasza:
Ez bizony művészet, bármennyire is fáj bevallani. Az egyéni szemlélőtől függetlenül. Nekem sem tetszik, mert számomra semmitmondó. De vannak, akik ezt értik.
Kicsit próbáltam utánaolvasni, hogy értelmezzem, de nem jutottam vele sokra.
2010. febr. 8. 17:28
13/25 anonim válasza:
Nekem ellent kell mondanom a többi válaszolónak, szerintem ez igenis művészet. Nekem tetszenek Malevics képei. Nem fejtem ki bővebben, mert minek, szubjektív dolog, hogy kinek mi tetszik, úgyis lenne, aki leugatna.
2010. febr. 8. 17:29
14/25 anonim válasza:
na igen, a kortárs művészet...le tudnám köpni az ilyen művészeket... rajzolsz egy 5 éves szintjének megfelelő pálcikaembert a vászonra, és művészet, festesz egy pöttyöt, és művészet...borzalom
van is erről egy tanulságos kis dráma, amiben három férfi veszekedik egy üres,fehér vászon előtt... a "művet" drága pénzért megvette egyikük, majd azon vitatkoznak az egész játékidő alatt, hogy mi inspirálhatta a "művészt", és mi ispirálta a pasast, hogy megvásárolja és hogy vajon ábrázol e valamit, vagy sem...jól leírja a mai festészet hanyatlását
2010. febr. 8. 17:52
15/25 anonim válasza:
Az benne a művészet, hogy erről elhitette másokkal, hogy művészet.
2010. febr. 8. 18:34
16/25 anonim válasza:
szerintem az utolsó mindent elmondott :D ez a "művészet" is azt bizonyítja h mindenre akad vevő:D
2010. febr. 8. 18:46
17/25 anonim válasza:
Művészet...Művészet rásózni valakire pénzért.
2010. febr. 8. 18:57
18/25 anonim válasza:
18:34 vagyok.
Egyébként nem vagyok ellene semmiféle újításnak meg haladási szellemnek, nem vagyok beposhadt gondolkodású (sőt!), de nekem pl. ez http://www.youtube.com/watch?v=hXTOKE6KIuY sokkal inkább művészet. Igaz, ez nem festészet.
2010. febr. 8. 19:01
19/25 anonim válasza:
Én azokat a műtárgyakat hívom művészinek amiket én nem tudnék megcsinálni. Amit meg kell vennem, mert én nem tudnám összehozni. Ezek piros pötty fehér alapon és társai... ennyi erővel a tescos gyerekszék is művészi, és a szobám falát is egy festőművész festette kékre, nem szobafestő... Nem a pasas a gáz aki festette, hanem a sok majom aki benyalta :)
2010. febr. 8. 20:45
20/25 anonim válasza:
A művészet azért művészet,mert van mondanivalója, üzenete. Amit nem tudunk értelmezni, azt nem tekintjük művészetnek. A fekete négyzetet például úgy tették ki, mint egy ikont, ezzel már volt üzenete.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!