Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerinted ez művészet? Szerint...

Szerinted ez művészet? Szerintem röhejes!

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 8. 15:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Valakinek biztosan művészet ez is . Nekem sem tetszik, de én pl egy Picassot sem engednék be a házamba, szerintem az is rettenetes.
2010. febr. 8. 15:27
 2/25 anonim ***** válasza:
91%

Pont ezekről beszélgettünk ma:) illetve az "érdekes" művészi alkotásokról.. Bocsi, hogy ezt megemlítem, csak tetszik,hogy találtam ilyen kérdést:)

Hát, nem tenném a falamra, nekem sem tetszik, és szerintem bárki képes ilyeneket "alkotni"..:S

2010. febr. 8. 15:29
 3/25 anonim ***** válasza:
96%

Woody Allen egyszer az egyik filmjében ezt mondta: "Ha valaki felmegy egy színpadra, és elokádja magát, mindig lesz olyan is aki erre azt mondja művészet" :)

Én osztom ezt a nézetet, és azt vallom, hogy szép az ami érdek nélkül tetszik!!! Tehát nem azért tetszik egy picasso mert drága és nagy kunszt... Szerintem tiszta gáz például, és kizártnak tartom, hogy a sok Sznob megvenné ha a sarkon rajzolta volna pistike...

Dali tetszik, Picasso nem, Michelangelo és az összes nagy klasszikus szintén... Valahogy a modern korral jöttek ezek a polgárpukkasztósdik, hogy nagy flash, meg gizda dolog olyanra gerjedni, ami amúgy egy sz@r :) Persze ez a műfaj kitermelte magából a zseniális hozzáértőket és kritikusokat is, így aztán sok értéktelen vacaknak fel is ment az ára...

Én csak röhögni tudok azokon akik előadják különböző nevetséges és tehetségtelen dologra, hogy húúúú mekkora művészet... Pollock... nekem az is vicc...

Kicsit olyan Lárpúrlártos dolgok ezek :) Jókat lehet röhögni a Laár András versein, meg a Lila Libán, de ha valaki ezen nem röhögne, hanem igen tudományosan előadná, hogy mekkora csoda, akkor kiröhögném :)

2010. febr. 8. 15:40
 4/25 anonim ***** válasza:
95%
Előző vagyok... úgy értettem Michelangelo és a nagy klasszikusok TETSZENEK! :)
2010. febr. 8. 15:41
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
nagyon jó rajztanárom volt, aki órákat volt képes mesélni egy-egy fantasztikus műről, legyen az szobor, festmény. na és ő mondta mindig, hogy bár neki az élete a művészet, ezeket nem tekinti annak. pl Szent-Teréz extázis, ez egy szobor. én órákig tudnám nézni. arra azt mondom, ha megfeszülök se tudok olyat csinálni. de egy kört festeni még én is tudok, nekem ez nem művészet. öcsém rajzait is eladhatnánk ennyi erővel. a sok sznob meg veszi, teszi ki a falra és örül magának...
2010. febr. 8. 16:18
 6/25 A kérdező kommentje:
A "Fekete négyzet" cimű "műalkotás" a legnevetségesebb!
2010. febr. 8. 16:32
 7/25 anonim ***** válasza:
54%
Hol a fehér négyzet fehér alapon. Amúgy a piros négyszög nem lehet négyzet, mivel van olyan oldala, ami nem párhuzamos.
2010. febr. 8. 16:47
 8/25 anonim ***** válasza:
Ez is olyan művészet lehet, mint manapság celebnek lenni! Jó sok mááásfajta munka lehet benne...
2010. febr. 8. 16:48
 9/25 anonim válasza:
67%

Ez a fajta művészet egyfajta lázadás. Mást, újat akarnak csinálni mint a többiek eddig, akár egyfajta provokációként is.

Mellesleg azt mondják, hogy csak a szín vagy csak egy színtelen forma is lehet éppen elég szép. Szerintük nem érdekes hogy milyen formát használnak, ha a szín önmagában elég benyomást tud tenni a közönsére (vagy fordítva, forma színek nélkül.) Egyébként nekem SEM tetszik. Bár ha belegondolsz, ők meg a mi ellenérveinket képtelenek elfogadni. Szerintük mi túl igényesek vagyunk.

2010. febr. 8. 16:56
 10/25 anonim ***** válasza:
67%
Végre egy igazi művész alkotásait láthattam, hál Istennek csak itt!!!
2010. febr. 8. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!