Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van egy (szerintem) jó könyv...

Van egy (szerintem) jó könyv ötletem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyjából már kialakult az egész sztori a fejemben, a szereplők, annak jelentősége, merre menjen a sztori és hova. Elkezdtem jómagam írni, de nem érzem azt, hogy alkalmas lennék arra hogy jól megalkossam.

Van valami megoldás, hogy mégis kihozzak ebből valamit?

Valamiféle segítség kellene a megírásához.

2015. jan. 23. 18:43
1 2
 1/13 anonim válasza:
Először írd meg a könyvet, hogy meglegyen az egész és utána ki lehet nyomtattatni. Kérhetsz segítséget a barátaidtól, ismerőseidől, családodtól. Kíváncsi lennék, hogy miről írnál, megmondod? (lehet üzibe is) és sok sikert! :)
2015. jan. 23. 18:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, megfontolom. A többit küldtem privátban. :)
2015. jan. 23. 19:14
 3/13 piriiiii ***** válasza:

Írd meg. Miért ne lehetnél alkalmas rá?

Csak türelem kell hozzá és szorgalom.

Ha valahol elunnád, vagy elvesztenéd a fonalat, tegyél bele váratlan fordulatot (akár megvan az egész sztori pontosan a fejedben, akár nem), ami még Téged is meglep. Én ezt szo

2015. jan. 23. 19:18
 4/13 piriiiii ***** válasza:
ktam csinálni, ha valahol elakadok.
2015. jan. 23. 19:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy szerintem nem vagyok alkalmas. Mert nem tudok olyan választékosan, és magával ragadóan írni, hogy a nézőt lekösse az egész. Legalább is most még nem.... később meg már lehet nem leszek ennyire lelkes.
2015. jan. 23. 19:22
 6/13 piriiiii ***** válasza:
Kezdj neki. Van időd szépen megfogalmazni és megszerkeszteni. Gyakorlás teszi a mestert. :) Hány éves vagy?
2015. jan. 23. 19:28
 7/13 A kérdező kommentje:

Nyilván nem lehetetlen megírnom, csak napi 3 órát vagyok itthon, akkor is fáradtan, úgy elég nehéz összeszedetten írni valamit. Persze az ember arra szán időt amire akar, csak annyi mindent szeretnék csinálni egyszerre, hogy nem mindig jut mindegyikre energiám.

22 éves vagyok. :)

2015. jan. 23. 19:38
 8/13 piriiiii ***** válasza:
Ha naponta félórát írsz, néhány év alatt meglesz az. Türelem rózsát terem.
2015. jan. 23. 19:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Ám legyen, köszönöm a hozzászólásaidat, mindenképpen hasznosak voltak, ettől független szeretnék valami alternatív megoldást is találni, ha úgy alakulnának a dolgok...
2015. jan. 23. 19:44
 10/13 piriiiii ***** válasza:

Alternatív megoldást?

Egy megoldás létezik: írsz. :D

Vagy mással akarod megíratni? Nem egészen értem ezt az alternatív megoldást...

2015. jan. 23. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!