1/10 anonim válasza:
Mert nincs ötleted és/vagy más dolgok elfoglalnak.
2/10 A kérdező kommentje:
Igazad van. Ez logikus. Azt érzem reménytelen minden
2014. szept. 2. 10:41
4/10 A kérdező kommentje:
Ezt ki tudja megmondani? Nem tudom, hogy az vagyok e. Annak mondanak, zsigerből jönnek rajzok, képek sokszor. De most úgy érzem a kreativitásom kiapadt. Mintha valami elszívta volna.
2014. szept. 2. 11:30
5/10 anonim válasza:
Alkotói válság. A legnagyobbakkal is előfordul. Foglalkozz egy darabig mással!
6/10 A kérdező kommentje:
Már elég régóta nem foglalkozok az alkotással. Több hónapja. Sőt a válság még régebb óta tart.. Túl régóta
2014. szept. 2. 11:55
7/10 anonim válasza:
Azt csak el tudod dönteni, hogy tehetséges vagy-e, vagy nem. És ha már több hónapja nem foglalkoztál alkotással, akkor az azt jelenti, hogy nem olyan iskolába jársz/nem az munkád. Ha ez lenne a te világod, szerintem érezted volna, hogy művészsuliba "kell" menned, vagy művészképzést kell kapnod...Mutatsz nekünk a munkáid közül?
9/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Egyébként velem is ez van. Pontosabban mostanában nem érzek túl nagy késztetést az alkotásra. Szeretnék valami újat létrehozni,de még nincsenek kiforrva az ötletek. Néha azért erőt veszek magamon,hogy legalább gyakorlásként csináljak valamit. Leginkább fényképről. Több élmény kéne és gondolatban is ott kéne lenni. Illetve az is igaz,hogy evés közben jön meg az ember étvágya.
10/10 anonim válasza:
az a titka, hogy el kell kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!