Szerintetek nem borzalmas Fluor Tomi Mizu című dalszövege?
Mert az egyszerűt és igénytelent könnyebb eladni, szélesebb tömegek "veszik meg". Nézd meg, zeneileg is miket nyomnak a dizsikben. Minél primitívebb, annál emészthetőbb a többségnek. Sajnos ezzel az igényt is elnyomják bármi másra.
Mondjuk a Beatles-nek is voltak nagyon egyszerű szövegeik (Love, love me do), de azért azzal mégis legendává váltak. Fluor gyerek csak hagyja, hogy sodorja a tömegtermelés, és azzal a lendülettel le is fog menni a lefolyóba.
hiába reménykedtél, 5 válaszolóból csak egy olyan válaszoló jött, akinek a véleménye érdekes, értelmes. és én pedig teljes mértékben egyet tudok érteni vele. Az pedig, hogy egy tehetségtelen ember képes megírni akármikor egy ilyet, az totál nem igaz. Azt nem mondd, hogy szerinted könnyű olyat írni, amit harmadik hallásra már bennmaradt az emberek fejében.
Végül pedig annyit, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy nem csak a zene miatt lett ekkora nézettsége. (Nem, nem a nézettségpörgetésről beszélek, hanem a figura imidzséről, múltjáról, és a tehetségéről - nem csak zenei téren)
Kedves Utolsó Válaszoló!
Ne haragudj, de szerintem pont, hogy de. Azaz könnyű olyat írni, ami harmadik hallásra megmarad bennünk. Pont ez a tehetségtelenség.
Ha könnyű lenne, akkor neked se, nekem se, de senkinek se tűnt volna fel a Mizu, mert kb. havonta lenne egy. Nagyon rá kell érezni, hogy egy országban megmaradjon a szöveg.
Tehetségtelennek meg végképp túlzás nevezni Fluort, mert olyan dalszövegeket írt, amiket azért nem mindennap látni. Bár ha megengeded most nem kezdek el másolgatni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!