Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyenek a rajzaim? Nagyon...

Milyenek a rajzaim? Nagyon rosszak?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon rossz a minőség, meg bevillan stb..:/ ezek régebbi rajzaim/festményeim, vélemény? Egyébként a 13-at töltöm, később töltök fel még a mostanii rajzaimról is képet.:) Vízfestékkel, színes ceruzával, grafittal készültek. Igen, van a képeken egy-két effekt, mert a szörnyű fényviszonyok miatt, csak így tudtam valamennyire kihozni az eredeti színeket:

1. [link] életem 2. komolyabb festménye :)

2. [link] első komolyabb festményem, ez nem lett túl jó...

3. [link] egy kicsit keszekusza, meg kivehetetlen de ez egy roskadozó templom ceruzás aláfestéses technikával :)

4. [link] kicsit "pacsmag" de messziről jól néz ki(xd) a 3. komolyabb festményem

5. [link] órai munka, nem a legjobb, régi!

6. [link] ismét órai munka, a szeme fura lett de sokat dolgoztam vele :) régi!

7. [link] év eleji kép, az akkora lovas rajzaimmal.. hát nem vagyok már elragadtatva tőlük, fejlődtem azóta a lovak rajzolásának terén. :)

2014. máj. 16. 20:24
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
szerintem jól rajzolsz és ha szereted jobban is fogsz. örülj neki hogy a suliban rendesen rajzoltok... értem én h benne van a tananyagban meg kell stb de geometriázni mindig azért unalmas... de mind1 ha abba merészeled hagyni csak azért mert a tanárod köcsög nem tudom hol laksz hol nem ded elmegyek hozzád és felrúglak mert ha élvezed profi is lehetsz és amúgy is itt a nyár sok időd van rajzolni, gyakorolni. Szerintem nagy hangsúlyt fektess az emberekre is de fess is tájképeket. Mindenki előttem azt írta hogy hagyd. Én sem tudtam embert rajzolni most meg már a bátyám(!) is megdicsért (nagyon nagy szó!!!) szóval csak így tovább de ne hagyd abba a festést sem mert ha abbahagyod hiába abban vagy a tehetségesebb ha nem gyakorlod szart se ér. Lehet hogy nem tetszik annyira amit írt és lehet kicsit késtem is vele de hidd el jobb később mint soha ;) sokat fogsz te még fejlődni. Sok sikert és gyakorolni :D
2014. júl. 6. 13:58
 32/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, elkezdtem újra rajzolni, de most inkább a lovakat,de idővel az embereknek is újra nekiállok... Igen, itt a nyár, rengeteg időm van(már amikor), és ki is szeretném használni! Köszönöm a véleményed, nem hagyom abba miatta. Nekem ez egyfajta önkifejezés, mert szeretek álmodozni, és ami a valóságban nem teljesülhet azt megpróbálom megalkotni a rajzolásban... nekem ez azért nagy támasz. Csak az a baj, hogy sajnos túlságosan adok az emberek véleményére, ezért néha elkedvtelenedem, de még egyszer köszönöm válaszodat! A képeket sajnos nem tudtam megnyitni, amiket küldtél(gondolom Te voltál:)
2014. júl. 7. 13:17
 33/33 anonim válasza:
Nekem tetszenek !
2018. jan. 12. 23:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!