Milyenek a rajzaim? Nagyon rosszak?
Tudom, nagyon rossz a minőség, meg bevillan stb..:/ ezek régebbi rajzaim/festményeim, vélemény? Egyébként a 13-at töltöm, később töltök fel még a mostanii rajzaimról is képet.:) Vízfestékkel, színes ceruzával, grafittal készültek. Igen, van a képeken egy-két effekt, mert a szörnyű fényviszonyok miatt, csak így tudtam valamennyire kihozni az eredeti színeket:
1. [link] életem 2. komolyabb festménye :)
2. [link] első komolyabb festményem, ez nem lett túl jó...
3. [link] egy kicsit keszekusza, meg kivehetetlen de ez egy roskadozó templom ceruzás aláfestéses technikával :)
4. [link] kicsit "pacsmag" de messziről jól néz ki(xd) a 3. komolyabb festményem
5. [link] órai munka, nem a legjobb, régi!
6. [link] ismét órai munka, a szeme fura lett de sokat dolgoztam vele :) régi!
7. [link] év eleji kép, az akkora lovas rajzaimmal.. hát nem vagyok már elragadtatva tőlük, fejlődtem azóta a lovak rajzolásának terén. :)
A rajzok nem a legjobbak, de sokat fejlődhetsz. A festmények jobban megfogtak, szerintem azok jók :)
15/L
Szia!
Most őszinte leszek, nem egy Mona Lisa, amiket most rajzolsz, de pozitívum, hogy nem úgy rajzolsz, mint a legtöbb ember, hogy egy egyenes vonal és kész. Hanem árnyékolsz, próbálod visszaadni a térbeliséget stb.
Még csak tizenhárom éves vagy, rengeteg időd van fejleszteni. Azt tudom javasolni, hogy keresd meg a rajztanárod, hogy tudna-e segíteni, vagy menj el sulis rajzszakkörre, ha van ilyen nálatok.
Ilyen idős koromban én rosszabbul rajzoltam, mint te, aztán volt egy időszak, amikor elkerültem másik iskolában és robbanásszerűen megváltozott minden.
Most az egyetemi újság grafikusa vagyok, pedig sosem tanultam, hogy kell rajzolni :)
Szóval azt tudom mondani, hogy borzasztó sokat kell még gyakorolnod, a füzet szélére, amikor csak időd van, akár pici firkákat is, hogy megtanuld a technikát, de ebből még bármi lehet.
Sok sikert!
Előző, benned egy költő lakozik!
Egyébként Kérdező, szerintem azt a stílust alkalmazd továbbra is, amelyiket, az elsőnél, másodiknál! Minél gyakorlottabb vagy benne, annál jobb :)
Én vagyok az, aki az elején kisregényeket írt ide, egy ideig moderáltam magam :D Ó, jobb híján teljesen OK, ha csak magad gyakorolsz, rengeteget el lehet érni így. Én is magamtól csinálom (vagy inkább nem csinálom, de ez csak rajtam múlik), vannak jó könyvek, tutoriálok, akár fórumok, ahol segítenek az embernek a profibbak... A gyakorlás az alapvető, a hozzáállás, a fejlődni akarás... Iskolák nélkül is sokat el lehet érni, igazából láttam én már művészeti iskolásokat, akik rém bénák voltak és teljesen önképzőket, akiktől leesett az állam.
Szakkörbe én is jártam, elvoltam s volt ugye tanár, de azt akkor sem éreztem valami hasznosnak... Bár az iskolai óráink voltak a legrosszabbak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!