Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Kiakadt a K. D. M. P az...

Kiakadt a K. D. M. P az eurovíziós nyertesen. Téged is zavart a transzvesztita fellépése?

Figyelt kérdés
Aki transzvesztitának született, nem tehet róla. Ássa el magát még akkor is ha tehetséges? Sok képmutató álszent honatya, és bigott vallásos. Ha a gyerek Isten ajándéka, miért nem nála reklamálnak ? Nem pártolom a melegeket, se a transzvesztitákat, egyszerűen elfogadom, hogy a genetika sajnos produkál ilyen születési rendellenességeket. Honatyák nem tanultak biológiát?

2014. máj. 13. 06:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Mi az a "K. D. M. P"?

Amúgy láttátok az új Veet-reklámot arról, hogy a borosta nőknek nem való? :D

Az előadásról meg az a véleményem, hogy tömény giccs volt, kb. a San Marino-i nőéhez tudnám hasonlítani.

2014. máj. 13. 11:53
 22/23 Kini :)) ***** válasza:

Én is kiakadtam. Nem azon, hogy transzvesztita, vagy meleg (ahogy tetszik. Szerintem mindenki rájött már, hogy ilyen emberek léteznek) hanem hogy újabban Európa egy ilyen emberekkel nyereti meg az Euróvíziós Dalfesztivált.

Tehát a fő bajom nem Conchitával van...

2014. máj. 17. 07:52
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkor se ássa el magát, ha nem tehetséges. Sőt, mutogassa magát minél többet, hogy az utolsó fafejű is megtanulja, hogy valakinek a külseje, viselkedése, identitása nem közügy, amibe mások beleszólhatnak. Ha van egy kis szerencsénk, a következő generációnak már nem tudják átadni ezt a beteges tévképzetüket.
2014. máj. 30. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!