Kiakadt a K. D. M. P az eurovíziós nyertesen. Téged is zavart a transzvesztita fellépése?
Engem is felháborított a sógorék Das Nénije.
De nem azért amire legtöbben gondolnak. A Transzneműekkel, melegekkel semmi bajom. Elfogadom őket annak amik. Azért teszem mindezt mert úgy gondolom, hogy ezzel együtt élni, így felnőni elég nagy trauma nekik.
Ami viszont kiakaszt a "hölgyben" az az, hogy ha valóban transzszexuális, és nőnek érzi magát, vállal egy bonyolult műtétsorozatot, hogy "valóban"(?) nő legyen akkor miért van szükség a szakállra? Miért érzi fontosnak, hogy ilyen módon "kitűnjön"? Nem hiszem, hogy bármelyik nő szeretne szakállat magának így nem értem a dolgot.
Végtelenségig toleráns vagyok (illetve ha nincs hatással az életemre nem érdekel ki mit csinál otthon) de ez nekem már a lónak az a bizonyos másik oldala. Nevezzetek prűdnek de így érzem...
Egy transzvesztita fellépése nem zavarna, csakhogy itt egy nagyon jó produkciós iroda polgárpukkasztó terméke adott elő. Vannak férfiak és vannak nők, ez eddig rendben is van. Vannak olyan férfiak, akik nőnek érzik magukat (vagy azok szeretnének lenni), illetve vannak nők, akik férfiaknak érzik magukat (vagy azok szeretnének lenni). Ezzel sincs gond. De olyan nincs, ami a kettő között megállna félúton. Magyarázhatja akármivel, az ő létezése alapjaiban gyalázza meg a transzvesztitákat és transzneműeket. Magának az egész terméknek valami három dala van, szóval ne nevezzük őt énekesnek.
A másik dolog, amit nem értek, az a nagy felháborodás. Mindenki úgy tesz, mintha az Eurovízió valaha is a versengő dalok művészeti értékéről szólt volna.
Én transzszexuális vagyok NEM transzvesztita és pont ez a baj! Az emberek nincsenek tisztában a fogalmakkal, ki-kicsoda? Ezért egy ilyen miatt pl engem is állat gondolhatnak sokan.
Transzvesztita: mint ez a szakállas izé: meleg férfi aki női ruhát hord, nem identitás kérdése, ez csak szexuális fétis.
Transzszexuális: ellenkező testtel és identitással született ember. Hormonkezeléssel, műtétekkel lehet változtatni ezen az állapoton. Én is ilyen vagyok, a családomon, a legközelebbi barátnőmön, volt páromon kívül senki nem tudja ezt rólam. Normálisan élek nőként, dolgozok, átlagos életem van, a munkahelyemen sem tudják pl. nem azért küzdöttem ennyit, hogy ilyen izé tartsanak, hanem azért, hogy NŐKÉNT élhessek, feltűnés mentesen.
Ez a szakállas izé egy meleg férfi, aki szexuális vágytól vezérelve női ruhában parádézik. Mivel az emberek nem tudják mi a különbség bizonyos kisebbségek között, így őrjöngenek, én meg nézhetek, hogy nekem ehhez semmi közöm sincs, hagyja mindenki békén a fajtánkat.
Akkor lehet lepontozni, meg mocskolódni ha ismertek transzvesztitákat és transzszexuálisokat.
Akinek baja van a szakállas "nővel" (teljes joggal megjegyzem, szerintem is undorító) az mehet a meleg férfiakkal foglalkozó szervezetekhez hőzöngeni. De ne próbáljuk meg a nemi identitást és a szexuális fétiseket egy lapra venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!