Érdemes lenne a versírással foglalkoznom? Egy versem lent.
Múltam, jelenem
Múltam sötét,
félelem szegélyezte ösvény
nem volt megállj,
főleg, ha fájt.
Senki nem kérdezte meg:
Mi az? Mi fáj?
Eljutottam a jelenbe mégis,
mely egy hatalmass ár.
Ma már van,
ki figyel rám,
ki vígasztal,
s megállít, ha fáj
De szívem vigyázz,
ha miatta fáj,
mert ha miatta fáj,
félek, elapad az ár.
nem
fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár fáj ár
sok sok verset olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni olvasni
Az utolsó verszszakot nem értem. Ezt leszámítva a mondanivaló nem rossz, lehetne kreálni belőle egy jó verset, de úgy érzem, a megfelelő formába öntés még nem megy. Ez a vers még csak félig van kész. Gyúrd, alakítsd, amíg jó nem lesz. Próbálj kis ritmust belevinni, kerüld az indokolatlan szóismétléseket (itt semmi indokot nem látok rá). Ritmus szempontjából pl. a 3. versszak egész jó.
Dolgozz rajta még, szerintem jó lesz az, van hozzá érzéked. :)
jaj, szerintem inkább hanyagold.
korod? mert ha nagyon fiatal vagy, akkor még talán esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!