Mit gondoltok a rajzomról? Mennyire érdemes foglalkoznom vele hobbi szinten?
Igazából néha rohadtul úgy érzem, hogy semmi tehetségem a rajzoláshoz, sőt van amit elkezdek, de 1-2 év után folytatom. Máskor viszont egyszerűen megrohannak az ötletek.
A kép A/1-es. Egy hétig tartott míg elkészült, de a bal karon látszik, hogy elsiettem, mert nem volt több időm rá, egyik ismerősömnek készült.
19/L
Nagyon jó,ne becsüld alá magad :)
Folytasd...
De hisz ez nagyon szép! Még, ha az 1 hét alatt készült el.
Amúgy nem minden embernek egyforma a tehetsége a művészetben. Én pl. az emberi arcok megrajzolásában elég ügyetlen vagyok, hol sikerül, hol meg nem. Van, aki a karikatúrák rajzolásában is ügyes tud lenni. Volt egy osztálytársam, aki a szobrot nem tudta élethűre rajzolni, ezért karikatúra lett belőle és 3-ast is kapott ezért.
Ha szeretsz rajzolni és van időd, akkor rajzolgass sokat. Minél többet rajzolsz, annál többet fejlődsz! :)
Hűha, ez aztán a melles fickó! :o
A jobb karja lapos, olyan, mintha egy másik síkon lenne, míg a bal kézfejéről levágtad az ujjakat.
Egyébként a tehetség az, amivel ki lehet törölni a... gyakorolni kell, ennyi! A rajz egy olyan dolog, ami tanulható és fejleszthető.
Nem ártana rajztanárhoz járni, és előszedegetni Barcsay Jenő Művészeti anatómiáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!