Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ha nincs különösebb tehetségem...

Ha nincs különösebb tehetségem a festéshez/rajzoláshoz, de szeretem csinálni és sokat gyakorlok, meddig juthatok el?

Figyelt kérdés

Linkelnétek olyan rajzokat/festményeket, amiket szerintetek nem nagy tehetség készített, de rengeteg gyakorlással a háta mögött és jól is néz ki?

Vagy ha nem vagyok annyira tehetséges, akkor lemondhatok arról, hogy le tudjam festeni/rajzolni azokat a képeket, érzéseket, amik bennem vannak?

2014. márc. 11. 19:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia én festőművésznek készülök tudom neked ajánlani Szalay Zoltán kockától az aktig című könyvét. Ha komolyan ezt szeretnéd csinálni menj el egy rajztanárhoz aki festőművész is. Ha van még kérdésed írj privit.
2014. márc. 23. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!