Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Miért rossz érzés a rajzolás?

Miért rossz érzés a rajzolás?

Figyelt kérdés
Nem tudok rajzolni, de szeretnék megtanulni. De ahányszor leülök, és próbálkozok, minél tovább csinálom annál kellemetlenebb. Mint ha ,,idegesítene", elég nehéz leírni. Miért lehet ez, van ötletetek? előre is köszönöm :) 17/f

2014. márc. 9. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el egy rajztanárhoz, rajzolni bárki meg tud tanulni de nehéz olyan rajztanárt találni aki képes erre de én tudok egyet.
2014. márc. 9. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Kecskeméten lakom. Túl sokat fizetni sajnos nincs lehetőségem, mivel nincs saját keresetem.
2014. márc. 9. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínű elfáradsz,azért hogy jól sikerüljön összpontosítani is kell,ami azért egy idő után kimerítő tud lenni.Ilyenkor aztán többet hibázik az ember,már nem azt látja amit kell.

Érdemes szüneteket beiktatni és messzebbről szemlélni időnként.

2014. márc. 9. 18:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez mindenkivel így van. Az emberenk az agya mindig kicsit hátrébb van mint a megfigyelése, szóval mindig lesz egy kis rész amit nem sikerül átvinni a képre. Ettől tnik olyan idegesítően tökéletlennek.

Tanuld meg elfogadni, és fejlődj általa.

2014. márc. 9. 23:57
 5/5 laylessza válasza:

Szia én imádok rajzolni, engem inkabb megnyugtat minthogy idegesitene :) max esetleg ha valami nem akar sikerulni akkor bosszant , de akkor egyszeruen felresteszem es kesobb folytatom vagy masba kezdek. Van fb-n egy nagyon jo kis oldal engem nagyon inspiral beilinkelem neked hatha meghozza a kedved lehet azert idegesit mert tul nagyok az elvarasaid magaddal szemben, de a rajzolashoz idő és türelem és sok kitartas kell, sokat kell gyakorolni hogy fejlodjon a technikad :)

Ajanlom a figyelmedbe ezt az oldalt :

[link]

és youtubon rengeteg tutorial video van pl ird be hogy how to draw portrait ... vagy how to draw face , vagy ami erdekel és sok hasznos videot fogsz talalni :)

neugy vedd hogy most profi akarsz lenni, egyszeruen sajat szorakozasbol rajzolj aztan meglatod majd h jobban fog menni es jobb lesz a kedved is :) vezesd le a rajzolasban a feszultseget :)

2014. márc. 10. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!