Rajztagozatos suliba megyek szóbelire, ezek a rajzok jók lesznek?
ezeket a rajzaimat szeretném elvinni , szerintetek jók lesznek??
Ezek a rajzok középkatagóriásak, az előszínezett-előrajzolt vagy másolt Garfilddal együtt a nullához konvergálnak. Tehetséged szinte semmi nincs, a kreativitásod majdnem nulla, a rajzaid gyerekesek és ngayon-nagyon önállótlanok.
Szerintem keress másik iskolát. Nem születtél sem művésznek, sem rajztanárnak.
Ő kancsal lett, csináld már meg úgy, hogy egyirányba nézzenek a szemei! :D
Van az a papírba karcolásos módszer,lehet ezt nem kéne, nehogy felmerüljön a gyanú, meg ez szerintem nem is lett olyan jó
Itt a gömbnek egybefüggő vonalat húznék, nem tudom, mit izéltek ezekkel a szöszös- szálkás dolgokkal, hogy "na most húzok egy picit, na most megin húzok egy picit"; ez nem jó, én egybefüggő vonallal rajzolnám, mert így meg egyáltalán nem gömb hatású, az árnyékolás önmagában jó lenne. Ilyen "finomkodások" meg "precízkedések", "óvatoskodások" nem kellenek, bátran csináld, max ha nem lesz jó, újra kezded!
Meg a kockának is élesebben húznám meg az élét.
A vázának a teteje valahogy belefelé süpped, és nem látszik a tetején az ív. Ott az árnyékolása sem a leg megnyerőbb.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!