Rajztagozatos suliba megyek szóbelire, ezek a rajzok jók lesznek?
ezeket a rajzaimat szeretném elvinni , szerintetek jók lesznek??
tudod a pénz amit fizettek magánrajztanárnak ad még egy szolgáltatást: nyomás, nyomás, nyomás, legyen bármilyen sz-r a rajz, de a magántanár dicsér - és dicsérni is fog, míg fizettek neki
az általános iskolai tanár meg simán általános szinten nézi a rajzokat, és neki meg az van beprogramozva, hogy növelje az önbizalmatokat
Szerintem nem! Bocsi.
Ezek olyan manga-, képregényszerűek...Nem igazi rajzok, ráadásul a felét (vagy lehet hogy többet is nem tudom) másoltad, rengeteg képet felismertem közülük, amit az internetem láttam korábban...
Próbálj a neten keresgélni csomó ilyesmi oldal vanA youtube-on csomó videó van amikből elsajátíthatsz egy csomó dolgot, illetve, vannak ilyesmi blogok. Az is fontos, hogy milyen eszközökkel dolgozol hogy mennyire vagy tisztában azzal hogy mi mire jó stb: nembeszélve a könyvekről márha tényleg érdekel a rajzolás:
köszönöm a válaszokat!! kreativitásom tényleg nincs, de ezen lehet valahogy változtatni?? pl. ha elképzelek mondjuk egy arcot és látom magam előtt akkor okés de nem tudom megvalósítani papírlapon ..remélem érthető...szóval ha kitalálok valamit hogy lerajzolom akkor sose sikerül :/ egyébként ilyen eszközökkel dolgozok:
Ez attól függ, hány éves vagy.. Ötödikbe mész?
Egyébként a véleményem.. Szerintem ne jelentkezz. Mivel ezeket akarod vinni, felteszem, ezek a legjobb rajzaid, és ezekre vagy olyan büszke, hogy megmutasd másoknak. De egyet kell értenem pár fölöttem szólóval: ezek nem tűnnek órákig rajzolt műveknek, csak firkáknak, melyeket a füzeted hátuljába véstél. A Garfieldos dolgok meg... Nem szeretnélek megsérteni, de amikor megláttam őket, azt hittem agyvérzést kapok. Rajztagozatos iskolába szeretnél járni, amikor ilyen "másolatokat" készítesz? Írtad, hogy "félig te csináltad" őket, de akkor is. Ha már nem általad kitalált figura, akkor legalább változtass rajta egy kicsit. Pl. árnyékold (bár az első rajzot látva ez se nagyon megy neked), vagy öltöztesd fel máshogy, a te ruha-elképzelésed szerint, bármi!
Nem vagy egy "pálcikaembert-is-alig-tudok-rajzolni"-féle gyerek, de meg kell, hogy mondjam, nincs adott tehetséged hozzá. Ha sokat gyakorolsz, talán fejlődhetsz, de nincs veled született művészi jártasságod.
És hagyj fel a másolással! Másolni mindenki tud. Van, aki precízebben, van, aki kevésbé - de alapvetően erre mindenki képes. Persze nézhetsz képet rajzolás közben, de akkor legalább az a kép ne egy kontúrozott, előre elkészített dolog legyen. Válassz egy igazi fotót, amin nincsenek vastag fekete vonalak, amiket át kell rajzolnod. Önállósodj!
De rajzolj, ha szereted csinálni! És csak akkor jelentkezz ilyen iskolába, ha érzed, hogy odaillesz! Most egyenlőre még nagyon nem.
nekem is a rajz tanárom akarta ,hogy rajzra mennyek még a szülőt is behivatta
én nem mertem mert tudtam hogy nálam sokkal jobbak vannak.. pár évig nem is rajzoltam festettem semmi... viszont egyre hiányosabbnak éreztem az életem unalmas volt sose voltam az aki füzet szélére képes firkálni ezért inkább a kezemre rajzoltam abbol jött hogy tetoválo kerestem egy erős művészeti iskolát felvettek a több éves 8.os munkáimmal és igenis vesznek fel olyanokat mint TE én is látok benned olyat amit fejleszthető van hozzá valami érzéked csak neked tényleg hallgatnod kell másokra tanárokra és meg kell Tanulnod! viszont azt majd leirhatnád felvettek e érdekelne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!