Olyankor mi van amikor az ember nem megy el az emelt informatikai szóbelire? :OO
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 11:22
1/4 anonim válasza:
Az úgy számít, mintha az írásbelin se lett volna ott.
2/4 anonim válasza:
Én is így voltam.A horgászat pont aznapra esett amikor szóbelizni kelett én akkor már úgyis ittam meg nem voltam rákészülve a dologra így nem mentem el.Ezután nagy kiakadás lett majd fél évig mindig ezzel szurkáltak a tanárok mert előrehozott volt.Végül az lett ,hogy bukta ,de javítón részt vehettem és meg kellett csinálni a gyakorlatot és a szóbelit.
Hogyha most nem mész el akkor olyan mintha megbuktál volna.
Szerintem menj el mert nagyon égő amikor osszák ki az érettségi bizonyítványokat és akkor mondják ,hogy xy on kívül mindenkinek sikerült xy informatikából javítóvizsgát tehet.
3/4 anonim válasza:
Ha nem mentél el,az mindenféle vizsgán automatikus 1-es(kivéve,ha van orvosi igazolásod,amit az orvos lepecsételt,aláírt és pontos diagnózist írt rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!