Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Lenne kedve valakinek tetoválá...

Lenne kedve valakinek tetoválást rajzolni nekem?

Figyelt kérdés

Lábfejre szeretnék, esetleg bokára, valami szexi csajos, kecseset.

Ez lenne az első tetoválásom, én szörnyen rajzolok, és semmi kreativitásom, de nem szeretnék a netről koppintot tömegtetkót.

Szóval ha valakinek lenne kedve a kreativitását kibontakoztatni, szívesen várnám az ötleteket, rajzokat, csak jelezze, hogyha belekezd.

[link]

Ebben a tetkóban nagyon tetszik maga a motivum, amivel az alsó részen van rajzolva

2014. jan. 11. 15:46
 1/4 hunbula ***** válasza:
Legjobb az lenne, ha elmennél egy szimpatikus tetoválószalonba, és a tetoválóval beszélnéd meg. Lehet itt rajzolgatni össze-vissza, de ő fogja tudni, hogy nézne ki a bőrön, mire kell figyelni, vigyázni.
2014. jan. 12. 10:14
 2/4 SzilKa ***** válasza:

Ahogy az első is mondta, ezt a tetoválóra kéne bíznod inkább. Ez is a dolga, nem csak a felvarrása.

Egy tetováló

2014. jan. 12. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Haha... ingyen? Hát nem. Bocs, de még a grafikusok sem olyan jólelküek hogy ingyen dolgozzanak.

Ellenben a tetoválónak pont ez a munkája és pont ezért fizeted.

2014. jan. 17. 09:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Aki tud, szeret rajzolni, es eppen raer, miert ne rajzolna?

En sosem voltam jo rajzolo, de az osztalyomban voltak tehetsegesek, es allandoan rajzoltak, mindenfelet, gyakorlas keppen is.

Akkor miert ne rajzolna hasznos dolgot, amivel oromet okozhat, es esetleg fel is lesz tetovaltatva valakire a muve?

2014. jan. 17. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!