Tudnál tanácsot adni a graffitimhez?
Ha jár itt valaki aki firkász az tudna nekem tanácsot adni?
itt a kép címe: [link]
Nincsenek nagyon firkász ismerőseim, ezért gondoltam valaki itt tudna véleményt mondani
A 2. E betűnél a kontúrt elrontottam, tudom :D
Javítsd ki és tedd fel újra!
Ne szar munkát mutass, mert akkor arról leszel megítélve!
Egyébként szerintem a vonalvezetés nem rossz és csak remélni merem (áltatni magam), hogy megmaradsz a legális grafitinál...
Én szeretem a street artot, de ezekben a feliratokban semmi fantáziát nem látok.
Inkább olyasmit próbálj ábrázolni, ami ki is fejez valamit, ami a befogadókban kivált valamit, ami elgondolkodtat, s akkor az úgy már művészet lesz - így csak falfirka.
Kedves Kerdezo!
Hogyne adnank tanacsot, szivesen is adjuk. Nemi firkasz multtal az eddigi valaszolok tan rendelkeznek, hadd egeszitsem ki oket a magam meglatasaival.
1. a kutyusok osszepisilik a kornyezetuket, hogy a tobbi budos dog is tudja, hogy kihez tartozik a megjelolt terulet. Nos, a tagelesnek is ennyi az erteke, egyik firkasz tudja, hogy melyik masik teenager hanyta oda a betuit. Mi tobb lenne?
2. a graffiti, mint technika hasznalata egy roppant kreativ, szeles spektrumu, ertekes technika, ha beutod a stencil art street art spray art keresoszavakat a gugliba, nagyon komoly munkakat talalsz. A 3-5 betu felfujkalasa falakra es a kepkereso talalatai nem emlithetoek egy napon, lasd be.
3. mindosszesegeben azt tanacsolom, folytasd a festest es rajzolast de ne a primitiv es ertektelen fokon, hanem azon, ami keptarakba is bekerulhet. A technikad megvan, a temaid es foleg a muveid elhelyezese meg egy kis korrekciora szorul.
Udv R.
Utolsó veled nagyon egyetértek, az utolsó mondatod nagyon is igaz
Köszönöm a válaszokat, elolvasásuk után már én is másképp nézek a rajzra, válaszaitokkal is fejlődtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!