Szerintetek jó grafikus leszek?
19 éves vagyok és amióta az eszemet tudom firkálok a füzeteimbe, sok teljes kép is készült már üres oldalakra mondjuk matekóra kereteiben. Érdekel, hogy szerintetek a realisztikus, vagy az ilyen lendületes, szabad vonalkezelés-e a "menő" mondjuk az egyetemeken, vagy a kortárs művészetben.
A képeket 17 éves koromban firkáltam a füzetembe.
Mi a véleményetek róluk?
Nagyon jó :D
Az első mit ábrázol pontosan? Nekem úgy tűnik, mintha egy ember egy baseball ütővel pont elütné a labdát :)
Ba__d :D De ne mondd, hogy 2 év alatt csak ez a kettő termés lett!
Nagyon királyak, ráadásul még fantáziadús is vagy :3
Elég sok munkám készült még azóta, de ritkán szoktam scannelni őket. A legutóbbi nagy munkám egy öt oldalas képregény volt, amit egy lengyel költő Julian Tuwim halálának 50. évfordulójára rendezett pályázatra küldtem el. Íme a 2. oldala (ami az ötből a legjobban sikerült)
Az egész nyaram ráment erre az alkotásra, de díjat nem értem el, mivel felnőttek és avatott képregénykészítők közt nehéz érvényesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!